TrashUre Hunt rondom het Zuiderstrandtheater

Ma 04 juni 2018

Aanstaande zaterdag (9 juni) organiseren de Haagse en Scheveningse Lionsclubs in samenwerking met TrashUre Hunt een grote zwerfafval ophaalactie rondom het Zuiderstrandtheater.

TrashUre Hunt organiseert deze ophaalacties om mensen te laten inzien dat zij allemaal een steentje bij kunnen dragen aan het behouden van onze aarde. Tijdens deze ophaalactie wordt twee uur lang zwerfafval verzameld door de leden van de Lionsclubs en crew van 'Wubbo’s Last Words: Save The Earth!', die van 5 t/m 7 juli in het Zuiderstrandtheater te zien is. Het verzamelde afval zal tijdens de première van 'Wubbo's Last Words: Save The earth!' worden neergezet voor het theater. Op deze manier wil TrashUre Hunt aandacht vragen voor de hoeveelheid afval die ze ophalen.

Wubbo's Last Words: Save The Earth!

Wie zegt dat het redden van de aarde geen feestje mag zijn? De dromen en idealen van Wubbo Ockels schieten Jörgen Raymann te hulp in deze wervelende en educatieve theatershow vol muziek, prachtige beelden en niet te vergeten humor!

Jörgen Raymann wordt geholpen door vliegende reporter Eddy Zoëy en samen met andere geliefde Nederlanders creëren zij een onvergetelijke belevenis met een essentiële boodschap. Dit alles begeleid door de elfkoppige liveband PB2 die eigen materiaal speelt aangevuld met covers van muzikale grootheden als David Bowie, Michael Jackson en R.E.M.

Lees meer over de voorstelling >>

Wubbo's Last Words: Save The Earth!
Zuiderstrandtheater

Do 5 juli, 20.00 uur

Vr 6 juli, 20.00 uur

Za 7 juli, 20.00 uur

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.