Flirten met de werkelijkheid

Ma 30 juli 2018

dat doet choreograaf David Middendorp graag. Of kan je zeggen dat hij de grenzen tussen werkelijkheid en illusie uitrekt? Flirt with Reality is een verrassende mix van moderne dans en techniek.

Another Kind of Blue kennen we van 'Blue Technology', waarin choreograaf David Middendorp dans, muziek en de nieuwste technologische snufjes liet samensmelten tot een verbluffend geheel. Zowel bij Britain got Talent als bij America got Talent scoorde hij hoge ogen met deze bijzondere dansvoorstelling. In zijn nieuwe voorstelling werpt hij de vraag op in hoeverre wij onze realiteit laten beïnvloeden door de technologie. 'Flirt with Reality' is - opnieuw - een verrassende en spannende mix van moderne dans en techniek.

Technologische innovatie brengt zowel vooruitgang als wrijving in onze wereld. De mens staat met zijn verbeeldingskracht en emoties lijnrecht tegenover kille ontwikkelingen als kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones. Of heeft technologie toch meer overeenkomsten met ons dan we denken? In 'Flirt with Reality' neemt Middendorp je mee op een reis, ongehinderd door tijd of zwaartekracht. Waar dansers letterlijk in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door gevoel, fantasie en ritme en waar dansende drones je een andere realiteit laten ervaren. Een flirt met de werkelijkheid.

Another Kind of Blue
Flirt with Reality

Zuiderstrandtheater
za 20 oktober (première), 20.00 uur

zo 21 oktober, 14.30 uur


Another Kind of Blue in America's got talent

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.