Jong, sprankelend duo trapt serie Radio West Concerten af

Vr 07 september 2018

Ook in seizoen 2018/2019 staan volop Radio West Concerten op de planning. Tijdens de concerteren laten de talenten van het Koninklijk Conservatorium u horen wat ze in huis hebben.

De instrumenten die tijdens de Radio West Concerten centraal staan, lopen uiteen van strijkers tot slagwerk. De muziekstijlen van kamermuziek tot jazz. Coraline Groen (viool) en Robbrecht Van Cauwenberghe (bajan) zorgen op zondag 30 september voor de aftrap.

Nieuwe Kerk wagenwijd open
Eens per maand op zondagmiddag staan de deuren van de Nieuwe Kerk aan het Spuiplein wagenwijd voor u open. U geniet van een prachtig, meeslepend concert van een uur voor slechts €6 inclusief een kopje koffie of thee vooraf. Tijdens het concert neemt Radio West presentator en muziekdocent Aad de Been u mee in de achtergronden van de muziekstukken en componisten.

Grote Kamermuziekprijs 2018
Coraline Groen stond afgelopen jaar al eerder op het podium van de Nieuwe Kerk. Ze won met haar ensemble De Formule de pretentieuze Grote Kamermuziekprijs 2018. Nu is Groen terug met een intiem duo-concert.

Martijn Padding
Het duo Groen en Van Cauwenberghe focust zich op repertoire dat speciaal geschreven is voor deze waanzinnig klinkende combinatie van instrumenten. Ze werden gecoacht door Vera Beths en An Raskin. Ze spelen bestaand werk en creëren samen met componisten nieuwe muziek. Onder andere Martijn Padding schreef muziek voor hen.

Radio West Concert
Zo 30 sep 2018, 16:00 uur

Nieuwe Kerk

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.