MEDfest verzet naar 13 maart 2019

Wo 05 september 2018

Helaas wordt vanwege logistieke redenen het rondreizende festival MEDfest met Hindi Zahra verzet naar woensdag 13 maart 2019.

Mocht je al een kaartje hebben gekocht dan blijft deze natuurlijk gewoon geldig en ontvang je vandaag bericht van ons. Aan de programmering zal niets veranderen. Wij vinden het ontzettend vervelend maar hopen je te zien in maart!

MEDfest is hét rondreizende festival met muziek uit de landen rond de Middellandse Zee. De opening van het festival is in het Zuiderstrandtheater met een dubbelconcert van de Franse singer-songwriter (en actrice) Hindi Zahra én van het MEDfest Ensemble onder leiding van pianist Martin Fondse en bassist Eric van der Westen in samenwerking met nationale en internationale artiesten.

Mocht je nog geen kaartje hebben maar wel heel graag naar dit te gekke optreden met onder andere Hindi Zahra willen, koop dan hieronder je tickets!

MEDfest
Zuiderstrandtheater
woensdag 13 maart 2019


 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.