Wij houden niet van hokjes

Di 11 september 2018

In onze dansvoorstellingen ontmoeten verschillende disciplines elkaar. Bijvoorbeeld een mix van opera en Indiase dans, of dans met beeldende kunst, of met de nieuwste technische snufjes. Wij gaan voor grenzeloze dans!

foto: Satyagraha


Another Kind of Blue combineert dans met nieuwe techniek. Met die combinatie waren ze zeer succesvol bij Britain’s got Talent. Bij ons gaat hun nieuwe voorstelling Flirt with Reality in première.Ook de jonge choreograaf Huang Yi houdt van technologie. Hij brak in Nederland door met zijn voorstelling met een robot, die in het Holland Dance Festival 2018 te zien was. Voor zijn nieuwe voorstelling Under the Horizon werkt hij samen met het Nederlands Kamerkoor en met de Japanse audiovisueel artiest Ryoichi Kurokawa.

 

Het wereldberoemde illusionistische danstheater Momix uit New York doet Den Haag aan met een reprise van een van zijn toppers Opus Cactus.De Philip Glass opera Satyagraha is een ontmoeting tussen Indiase dans en opera. Deze productie van Korzo i.s.m. Kwekers in de Kunst is een trilogie, waar jaren aan gewerkt is. Vorig jaar was de opera voor het eerst in zijn geheel in Korzo te zien en wegens succes nu in het Zuiderstrandtheater.En de Haagse choreografe Lonneke van Leth tenslotte maakte van opera een dansvoorstelling met De Zaak Carmen.

 

Door al die mengvormen van disciplines en samenwerkingen ontstaan de mooiste nieuwe voorstellingen. Kom en geniet van extra dimensies in het Zuiderstrandtheater.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.