David Middendorp al in 2014 in finale AGT

Vr 14 september 2018

Heel Nederland leeft mee met Glennis Grace. Maar wist je dat de Haagse choreograaf David Middendorp al in 2014 in de finale van America's got Talent stond? Op 20 oktober gaat zijn Flirt With Reality in het Zuiderstrandtheater in première.

Middendorp werd gevraagd mee te doen de populaire show."Ik ging er wel met grote voorzichtigheid naartoe. Moet ik dit wel doen? Blijft er nog wel iets over van wat ik zelf wil doen?" vertelt hij Omroep West.
Hij maakte Blue Journey met twee Amerikaanse dansers en het was een groot succes. Ze drongen door tot de finale.

Het meedoen aan AGT heeft Middendorp en zijn gezelschap Another Kind of Blue geen windeieren gelegd. Het werd gezien door vijftig miljoen mensen en nog steeds wordt hij over de hele wereld uitgenodigd.

Momenteel werkt hij aan de nieuwe productie Flirt with Reality. Hiervoor heeft hij zich verdiept hij zich in de wereld van de drones. Hij vraagt zich af in hoeverre wij onze realiteit laten beïnvloeden door de technologie. Flirt with Reality is - opnieuw - een verrassende en spannende mix van moderne dans en techniek.

De premiere vindt plaats in het Zuiderstrandtheater op 20 oktober. Een aanrader, want ook deze voorstelling kan wel eens een 'one of a kind' zijn!
 

Another Kind of Blue
Flirt with Reality

Zuiderstrandtheater
za 20 oktober, 20.00 uur (première)

 

zo 21 oktober, 14.30 uur

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.