De beste plekken bij Club Lourdes aan Zee

Vr 28 september 2018

In november neemt Zuiderstrandtheater de Lourdeskerk over met Club Lourdes aan Zee. Een sprankelende ode aan het authentieke variététheater. Geniet van variété, muziek en comedy met o.a. Circus in de Branding, Jazz Orchestra of the Concertgebouw en musical koffieconcerten in een intieme circusopstelling.

VIP-kaarten
Het variétéspektakel van dichtbij beleven? Kies voor VIP-plaatsen op de eerste rij in de zaal of op het balkon! Een gereserveerde stoel en tafeltje staan op uw naam en dragen bij aan de beste variété-ervaring. U heeft dus de beste plek! Tijdens de voorstelling kunt u genieten van een drankje en varia aan lekkernijen, te koop bij de bar.

Winnen!
Koop tot maandag 2 oktober kaarten en maak kans op 2 extra Club Lourdes aan Zee-VIPkaarten met hapje en drankje naar keuze. De winnaar ontvangt bericht op dinsdag 3 oktober.

Lourdeskerk
De Lourdeskerk is een intieme kerk in het hart van Scheveningen. De kerk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en fiets. Met de tramlijn 9 en buslijnen 21, 22 en 23 bent u binnen 15 minuten vanaf het centrum bij de Lourdeskerk.

Programma

Circus in de Branding
Percossa, Pepijn Gunneweg, Cystine Carreon e.v.a.

Een eigentijds variétéspektakel dat jong en oud gaat betoveren. Bomvol muziek, illusie, cabaret, dans en acrobatiek. Pepijn Gunneweg (bekend van BZT Show) gidst je als strandjutter door het podiumgeweld met bijdragen van dansers van De Dutch Don't Dance Division, slagwerkgroep Percossa, Corpus Acrobatics, magiër Niek Takens, jongleur David Severins, musicalster Cystine Carreon (Miss Saigon) en met muzikale begeleiding van Toeac.

Een initiatief van Scala - Variété aan Zee onder regie van Karel de Rooij (Mini & Maxi)

Circus in de Branding
Do 1 t/m zo 4 nov 2018
Lourdeskerk

------

Pia, back in Scheveningen
met Anke Prevoo e.a.

Tribute aan jazz/boogiewoogiepianiste Pia Beck

Hoe legendarisch waren de avonden in De Vliegende Hollander als Pia Beck daar op Scheveningen speelde? Anke Prevoo (bekend van Holland’s Got Talent) laat deze legendarische artieste in alle bescheidenheid en op onnavolgbare wijze herleven.

Pia, back in Scheveningen - met Anke Prevoo e.a.
Do 8 nov 2018 ⋅ 20:15
Lourdeskerk

------

Plus Haut (7+)
Compagnie Barolosolo

Wees welkom hooggeëerd publiek van ver, ver weg!

Laat u meevoeren in het ongebruikelijke gekke, gestoorde en poëtische universum van Plus Haut. Het circus Compagnie Barolosolo presenteert een show vol kleurrijke personages. Beleef de verhalen van Meneer Loyal met zijn acrobaten, sterke vrouw, wilde dieren, mannenorkest en zelfs een pauze vol met popcorn! De voorstelling is geïnspireerd op de wereldberoemde kunstwerken Cirque Calder, van Alexander Calder uit 1926-1931 die een heel circustableau in miniatuurvorm tonen.

Plus Haut (7+)
za 10 en zo 11 november
Lourdeskerk

------

Double Bill: Sander van de Pavert & Stefan Pop

De Haagse tv-maker Sander van de Pavert (LuckyTV) toont zijn Paradevoorstelling het Lucky Foundation Televisiegala. Stand-up comedian Stefan Pop kent u van Comedytrain en Klikbeet. Hij maakte verschillende theaterprogramma’s, speelt vaak buiten onze landsgrenzen en komt nu naar Scheveningen. Een unieke avond die uw lachspieren op de proef stelt!

Double Bill: Sander van de Pavert & Stefan Pop
Vr 16 en za 17 november
Lourdeskerk

------

Op de koffie bij...
Anouk Maas en Tommie Christiaan

Kom op zondagochtendconcert op de koffie bij musicalsterren Anouk Maas & Tommie Christiaan! Onder live pianobegeleiding zingen zij de prachtigste en meest herkenbare musicalliedjes. Zing mee, klets mee en dien jouw verzoeknummer in! De perfecte ochtend om onder het genot van een kopje koffie en gebak deze sterren van dichtbij mee te maken. Zo dichtbij dat je ze kunt aanraken!

Op de koffie bij... Anouk Maas en Tommie Christiaan
Zo 18 nov 2018 ⋅ 11:00 uur
Lourdeskerk


------

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Mike Boddé
Kurhaus jazztrip down memory lane

Onder leiding van Dennis Mackrel geeft de bigband Jazz Orchestra of the Concertgebouw een uniek concert in de Lourdeskerk. Geïnspireerd door het rijke jazz verleden van Scheveningen zijn ze te gast in Club Lourdes aan Zee onderdeel van Feest aan Zee.

Met muziek van internationale jazzsterren als Miles Davis, Count Basie en Thelonious Monk, die allen ooit in de beroemde concertseries van impresario’s Norman Granz en Lou van Rees in het Kurhaus optraden. Ook muziek van Nederlandse grootheden als Frans Elsen en Jerry van Rooyen met een ‘Haags’ verleden komen aan bod. Een avondvullend en een gevarieerd programma met gastsolist Mike Boddé.

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Mike Boddé
Wo 21 nov 2018 ⋅ 20:15
Lourdeskerk

------

Queering the Church
Exposities en optredens in de Lourdeskerk

De jonge curator, kunstenaar en dj Narges Mohammedi nodigt kunstenaars uit verschillende disciplines uit om het concept queerness te verkennen in de context van het instituut de kerk. De eerste namen van deelnemende kunstenaars, waaronder enkele alumni en jonge makers van de Koninklijke, zijn; Sydney Rahimtoola, Malou Mumbum, Chantell Hassan en Erik Kamaletdinov.

Queering the Church
Do 22 nov 2018 ⋅ 20:15
Lourdeskerk

------

A Night Out Muziek Expeditie

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Buitengewoon Scheveningen en Hummingbird Music laten u zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben! A Night Out begint bij prachtige Lourdeskerk voor de ontvangst. Daarna wordt u in groepen door één van de reisleiders meegenomen op de expeditie naar bijzondere locaties met optredens. Welke locaties en muzikale talenten dit zijn, blijven geheim tot op de avond zelf. Een ware Scheveningse verrassing dus!

A Night Out Muziek Expeditie
Vr 23 nov 2018 ⋅ 19:30
Lourdeskerk

------

Op de koffie bij...
René van Kooten en Brigitte Heitzer

Kom op zondagochtendconcert op de koffie bij musicalsterren René van Kooten en Brigitte Heitzer! Onder live pianobegeleiding zingen zij de prachtigste en meest herkenbare musicalliedjes. Zing mee, klets mee en dien jouw verzoeknummer in! De perfecte ochtend om onder het genot van een kopje koffie en gebak deze sterren van dichtbij mee te maken. Zo dichtbij dat je ze kunt aanraken!

Op de koffie bij... René van Kooten en Brigitte Heitzer

Zo 25 nov 2018 ⋅ 11:00 uur
Lourdeskerk

------

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en het bestellen van kaarten!

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.