Zuiderstrandtheater verkozen tot meest gastvrije theater!

Ma 22 oktober 2018

Het Zuiderstrandtheater is verkozen tot het ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ in de categorie ‘Grote Stad (meer dan 200.000 inwoners)’. Dit heeft Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, dinsdag 2 oktober 2018 in Aalsmeer bekend gemaakt.

Het Zuiderstrandtheater mocht op uitstekende rapportcijfers rekenen. De leden van de ANWB en theaterbezoekers spraken hun waardering uit voor het aanbod van voorstellingen (8,8), de bereikbaarheid (8,8), de horeca in en om het theater (8,5), het prijsniveau (8,5), het zitcomfort en het zicht op het podium (9) en de sfeer en uitstraling (8,8). Directeur van het Zuiderstrandtheater Henk Scholten: “Deze prijs is een prachtige beloning voor de inzet van alle medewerkers van het Zuiderstrandtheater.”

De ANWB-verkiezing ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ beleeft haar derde editie. Na een oproep via maandblad Kampioen, de website van de ANWB en de social media van de mobiliteitsvereniging brachten duizenden mensen hun stem uit op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw.

Over het Zuiderstrandtheater
Het Zuiderstrandtheater in Den Haag is het enige theater in Nederland direct aan zee, stoer gelegen tegen de duinrand. Het theater biedt een verrassend en divers aanbod in muziek, dans, opera, spektakel en cabaret en is bovendien de thuishaven voor het Residentie Orkest en Nederlands Dans Theater. De zaal biedt ruim plaats aan 1.000 bezoekers. In 2021 verhuist het theater terug naar het Spuiplein en neemt het zijn intrek in het onderwijs- en cultuurcomplex (OCC), dat momenteel in aanbouw is.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.