Wereldberoemde musical EVITA in Den Haag

Wo 09 januari 2019

Over een paar weken beleeft u een van de grootste spektakels van dit seizoen in het Zuiderstrandtheater: Evita de Musical.

Op zondag 22 oktober ging de nieuwe versie van de wereldberoemde musical Evita in een bomvol Carré in première. De pers is enthousiast!

'Een ware ode aan het iconische werk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice' - Parool

'Een powerproductie, strakgespannen, doeltreffend en fantasievol geënsceneerd, met een stoer achtergronddecor van multifunctionele metaalplaten. En daarin is Brigitte Heitzer het doortastende middelpunt' - NRC

'Brigitte Heitzer opnieuw indrukwekkend' - Theaterkrant

'Evita anno 2018 moet gezien maar bovenal gehoord worden' - AD

Het verhaal
De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe..

Tim Rice en Andrew Lloyd Webber schreven de musical met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love Me’. In deze nieuwe editie wordt Evita de Musical begeleid door een negenkoppig live-orkest.

Den Haag
Ef jaar na het winnen van 'Op zoek naar Evita' staat Brigtte Heitzer opnieuw op het podium om de rol van Evita Péron op weergaloze wijze te vertolken. In februari kunt u het spektakel live in het Zuiderstrandtheater beleven. Laat u verleiden door prachtige muziek, Argentijnse sferen en hoofdrollen van Brigitte Heitzer en René van Kooten.

vr 22 feb
20.00 uur
Zuiderstrandtheater


 

za 23 feb
20.00 uur
Zuiderstrandtheater


 

zo 24 feb
14.30 uur
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.