9 redenen om naar Club Lourdes aan Zee te gaan

Do 01 november 2018

In november nemen Zuiderstrandtheater en Feest aan Zee de Lourdeskerk over met Club Lourdes aan Zee. Een sprankelende ode aan het authentieke variététheater met muziek, comedy en variété. Heeft u nog geen idee of dit iets voor u is? Wij zetten 9 redenen voor u op een rij.

1. Exclusieve voorstellingen
Het programma van Club Lourdes aan Zee bestaat uit een unieke reeks voorstellingen, die exclusief gemaakt zijn en niet eerder in Nederland zijn opgevoerd. Zoals Circus in de Branding, een unieke variétévoorstelling geregisseerd door Karel de Rooij (Mini & Maxi) of Jazz Orchestra of the Concertgebouw met gastsolist Mike Boddé, die met een eenmalige productie een ode brengen aan de vermaarde Kurhausconcerten.

2. BN’ers
Er komen grote namen zoals Pepijn Gunneweg, Brigitte Heitzer, Sander van de Pavert, Anke Prevoo en Jazz Orchestra of the Concertgebouw.3. Lekker warm
De dagen worden weer korter en het weer steeds kouder. Verwarm uzelf in de, tot variétéclub omgetoverde, Lourdeskerk. Met lampjes, lekkernijen en sfeervolle optredens een prettige afwisseling met de stormachtige branding.4. VIP

Er zijn special VIP-kaarten op de eerste rij in de zaal of op het balkon. Een gereserveerde stoel en tafeltje dragen bij aan de beste variété-ervaring.5. Lekkernijen
U mag een hapje en drankje nuttigen tijdens de voorstelling. Kies bijvoorbeeld voor een olijfjes, muffins of hotdogs. Bij de koffieconcerten kunt u een heerlijk gebakje kopen.

6. Voor iedereen
Er zijn voorstellingen voor iedereen: van muziek tot variété en voor jong tot oud. Van gezellige familiecircus voorstelling tot intiem concert op zondagochtend.

7. Uitstekend bereikbaar
De Lourdeskerk op Scheveningen is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Tramhalte van lijn 9 (CS en Holland Spoor) ligt direct voor de deur. Uiteraard is er ook genoeg ruimte om uw fiets te stallen!

8. Georganiseerd door het meest gastvrije theater van Nederland!
Zuiderstrandtheater werd onlangs uitgeroepen tot meest gastvrije theater van Nederland! En juist dit theater tekent voor de productie van Club Lourdes aan Zee! U mag dus rekenen op een warm welkom, ook op een andere locatie!

9. Combineer met andere leuke events
De hele maand november faciliteert Feest aan Zee tientallen andere leuke events op Scheveningen te beleven! Van Red Bull Knock Out, de zwaarste motorstrandrace ter wereld, tot fascinerende lichtprojecties op het Kurhaus en de knusse ijsbaan. Alle ingrediënten voor een dagje uit aan zee.

Bekijk het hele programma van Club Lourdes aan Zee

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.