Ze zijn er weer! Regelrecht uit New York

Di 23 oktober 2018

Momix het illustere acrobatische danstheater van Moses Pendleton komt vrijdag met een van hun topshows naar het Zuiderstrandtheater.

Perfecte lichaamsbeweging
Momix is een goede bekende in Den Haag. Het gezelschap was vaak te gast in het Lucent Danstheater. De groep komt ditmaal met een van de grote klappers uit hun repertoire: Opus Cactus, waarin met wuivende cactussen, kronkelende hagedissen en vuurdansers de ruige Amerikaanse woestijn tot leven komt. Je komt ogen en oren tekort bij deze sprookjesachtige show. Dansers met een perfecte lichaamsbeweging, een sfeervol en kleurrijk lichtspel, prachtige decors en wonderlijke geluidseffecten.

"Weinig moderne theatermakers behalen het niveau van visuele schoonheid en theatrale magie dat Mr. Pendleton oproept", schreef The Wall Street Journal. Maar welke woorden je er ook op loslaat, Momix is en blijft toch een geval van 'seeing is believing'.

Momix
Opus Cactus

Zuiderstrandtheater
vr 2 november, 20.00 uur


  

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.