10 Haagse topondernemers verbinden zich aan Culture Club The Hague

Do 01 november 2018

Op woensdag 31 oktober 2018 zijn de namen onthuld van de tien Haagse topondernemers die zich verbinden aan Culture Club The Hague, het nieuwe zakelijke platform van het Zuiderstrandtheater.

Als founding member koppelen de ‘Tien van Den Haag’ hun naam en expertise aan Culture Club The Hague en maken zo een internationale excellente programmering mogelijk voor álle inwoners van Den Haag.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd een officiële plaquette onthuld door Hans Biesheuvel, voorzitter van Culture Club The Hague, en André van Herk, mede-initiatiefnemer van de ‘Tien van Den Haag’. De plaquette krijgt een permanente plek in de foyer van het Zuiderstrandtheater. Het komend jaar zal Culture Club The Hague verder worden uitgebreid.

De ‘Tien van Den Haag’ wordt gevormd door:
André van Herk - APC Groep
Mark van der Kallen - Wittebrug
Bert de Boer - Activin (ontbreekt op foto)
Edward de Jager - VenturesOne
Hassan Tagi - ItaQ
Jack van Lochem - Van Lochem Nederland (ontbreekt op foto)
Rob Brinkel - B | One Vastgoed
Renata Brabander - Rabobank
Harry Hilders - Urban Interest
Hans Biesheuvel - ONL

Over Culture Club The Hague
Culture Club The Hague is het zakelijke platform van het Zuiderstrandtheater. Het biedt bedrijven, ondernemers en mecenassen de mogelijkheid om zich te binden aan topcultuur en het internationale bedrijfsleven in Den Haag.
Meer informatie: www.cultureclubthehague.nl
 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.