Een bijzondere ontmoeting!

Za 20 oktober 2018

A Musical Journey staat in het teken van internationale muzikale ontmoetingen. Dit keer een dubbelconcert met Tamala en het Mehmet Polat & Embracing Colours i.s.m. Pro Jazz.

Mola Sylla (zang, kleine percussie), Bao Sissoko (kora) en Wouter Vandenabeele (viool) vonden elkaar in het trio Tamala, wat ‘reizigers’ betekent. De drie musici balanceren op vanzelfsprekende wijze tussen vernieuwing en traditie, tussen kracht en verfijning, droom en realiteit. De chemie tussen de drie beperkt zich niet tot hun spel, maar herken je ook in gedeeld idealisme: ze steunen een schooltje in Senegal. Mola Sylla is één van de grote zangers binnen de traditie van de Senegalese griotten en betovert met zijn speciale stem-timbre iedere luisteraar. Bao Sissoko is een virtuoos op de kora. Zijn spel is soms fijn en breekbaar, soms energiek en rauw. Wouter Vandenabeele is een uiterst veelzijdig violist, en vormt de perfecte brug in het trio. Een avontuurlijk geluid en bijzondere muzikale beleving die recht uit het hart komt.

A Musical Journey
Tamala en Mehmet Polat & Embracing Colours

Nieuwe Kerk
vr 9 november, 20.30 uur 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.