Kaartverkoop en inschrijvingen voor Zing mee aan Zee gestart

Di 27 november 2018

In januari starten het Zuiderstrandtheater en Kwekers in de Kunst het nieuwe initiatief Zing mee aan Zee. Opera, wereldmuziek en musical workshops en voorstellingen.

Na het grote succes van het Haags Wereldkoor afgelopen juni in het Zuiderstrandtheater waarbij Haagse (amateur)zangers een wereldkoor vormden, bieden we opnieuw een podium aan iedereen die van zingen houdt. Hierbij krijgen (semi)amateurzangers de mogelijkheid om workshops te volgen bij professionals en samen op te treden!

Zing mee aan Zee start op donderdag 10 januari met een herhaling van de succesformule van het Haags Wereldkoor. Hagenaren en Hagenezen, met of zonder zangervaring vormen het Haags Wereldkoor ditmaal samen met Percossa. Zij werken in drie repetitiedagen toe naar een spectaculaire voorstelling. Op vrijdag 11 januari kun je als publiek meedoen met de Musical-sing-a-long met Stanley Burleson en Vajèn van den Bosch. Daarnaast mogen een aantal koren op het podium hun favoriete nummer zingen. We sluiten de serie af op zaterdag 12 januari met een Opera scratch waarin in één dag een operaprogramma wordt gerepeteerd en opgevoerd door (semi)amateurs en professionals met live orkest.

Haags Wereldkoor
Donderdag 10 januari

Musical sing-a-long
Vrijdag 11 januari

Opera Scratch
Zaterdag 12 januari

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.