Verse Moderne Meisjes bij Introdans

Za 01 december 2018

Een mooi gevarieerd avondprogramma van drie sterke vrouwen. Eye candy! Zoals we van Introdans gewend zijn.

Een bekende titel voor een gevarieerd nieuw programma van Introdans. In 2013 had Introdans veel succes met het programma Moderne Meisjes.
Hiervoor maakten drie jonge choreografen speciaal werk voor de mooie dansers van dit gezelschap. Reden voor Introdans om opnieuw drie moderne ‘meisjes’ te vragen. Het resultaat is een mooi gevarieerd avondprogramma van drie sterke vrouwen. Eye candy! Zoals we dat van Introdans gewend zijn.

Zowel de Nederlandse Regina van Berkel en Didy Veldman als de Amerikaanse Lucinda Childs staan garant voor een heel eigen, aansprekende stijl en benadering van het moderne-balletidioom. Introdans brengt deze eigenzinnige choreografen samen in het programma MODERNE MEISJES. Waar Veldman zich voor haar intieme, persoonlijke creatie liet inspireren door een schilderij van Pablo Picasso, trekt Van Berkels grootschalige, theatrale choreografie als een Salvador Dalí-film aan je voorbij. De inmiddels 78-jarige Lucinda Childs zorgt voor de klap op de vuurpijl met een wereldpremière.


Kort interview met Lucinda Childs over Petricor
 Kort interview met Regina van Berkel over Frozen Echo


Introdans
Moderne Meisjes

Zuiderstrandtheater
vrijdag 7 december, 20.00 uur

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.