Het vrolijkste familie-uitje: Woezel & Pip

Vr 07 december 2018

Niet alleen de feestdagen, maar ook de kerstvakantie komt eraan! Tijd om samen leuke dingen te doen. Woezel & Pip komen naar het Zuiderstrandtheater met een fantastisch theateravontuur voor de allerjongste bezoekers.

Woezel & Pip willen heel graag weten hoe het is om groot te zijn. Als de Wijze Varen even niet kijkt, stappen ze met hun vriendjes Buurpoes en Charlie stiekem in zijn nieuwe tijdmachine. Op naar het land van nog niet gebeurd. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat…

Laat je meevoeren naar de meest bijzondere plekken in de Tovertuin. Zing en dans mee met nieuwe liedjes en schuif naar het puntje van je stoel als het een klein beetje spannend wordt. Gegarandeerd het vrolijkste familie-uitje voor de kerstvakantie!
Woezel & Pip hebben ook nog een speciale boodschap:

Maak een tekening van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem voor de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand en wie weet zie je jouw kunstwerk terug op het podium. Na afloop mag je knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel & Pip!


Woezel & Pip en de Tijdmachine (2+)
Za 29 dec 2018, 14.00
ZuiderstrandtheaterWoezel & Pip en de Tijdmachine (2+)
Za 29 dec 2018, 16.00
Zuiderstrandtheater 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.