Meezingers gezocht voor Zing mee aan Zee

Za 05 januari 2019

Vanaf donderdag 10 januari trappen we het nieuwe jaar af met Zing mee aan Zee. Voor iedereen die van zingen houdt. Van opera en wereldmuziek tot musicalliedjes. Volg workshops bij professionals en treed samen met stadsgenoten op in het Zuiderstrandtheater.

Kijken en luisteren is natuurlijk ook mogelijk. Kies jouw favoriete voorstelling of workshop uit of maak een combinatie met de combi-tickets.
Kersttip: geef een leuke workshop of voorstelling als kerstcadeau!

Haags Wereldkoor
Donderdag 10 januari
Het Haags Wereldkoor verraste de bezoekers eerder dit jaar voorafgaand aan het concert van Young@Heart. In januari zijn ze terug! Het koor zingt diverse muziekstijlen van over de hele wereld. Iedereen is welkom om mee te doen, ook als je niet eerder gezongen hebt. Zing met stadsgenoten op het podium of kom kijken en bepaal achteraf wat je betaalt.

Musical sing-a-long
Vrijdag 11 januari
De leukste musical sing-a-long van het land komt naar Den Haag! Bewonder musicalsterren Vajèn van den Bosch (o.a. The Sound of Music en On Your Feet!) en Stanley Burleson (o.a. Miss Saigon en Sister Act) op het podium van het Zuiderstrandtheater. Kom zelf ook luidkeels meezingen vanuit je stoel. Een avond vol bekende musicalliedjes!

Opera Scratch
Zaterdag 12 januari
Ben jij een geoefende operazanger(es) en kan je er geen genoeg van krijgen? Of ben je een liefhebber met iets minder ervaring? Dan hebben Kwekers in de Kunst en Zuiderstrandtheater echt iets voor jou! Zing mee op zaterdag 12 januari in het operaconcert of kom kijken en luisteren.


Wil je graag deelnemen aan meerdere onderdelen van Zing mee aan zee? Dan hebben we de mooiste combi-tickets voor je samengesteld.

Bundels
Door een deelnamekaart te bundelen met een andere deelnamekaart en/of voorstellingskaart, ben je goedkoper uit. Bestel de bundels onderaan deze pagina.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.