Ideeën voor het ultieme kerstcadeau

Vr 14 december 2018

Rondom de feestdagen iets leuks doen met vrienden en familie? Dan is dit de perfecte tijd om kaarten te bemachtigen voor een bijzonder uitje. We hebben komende tijd prachtige voorstellingen en concerten op ons programma staan. Ook hebben we een selectie voor u gemaakt van ultieme cadeaus voor onder de boom.

Voor de cultuur- en dansliefhebbers:

Distopía - Patricia Guerrero
Zaterdag 26 januari

‘Dancer in Focus’ van de Flamenco Biënnale 2019, Patricia Guerrero (1990) is dé grote flamencoster in wording. Na haar glansrol in D. Quixote van Andrés Marín bewijst de danseres uit Granada zich met Distopía haar tweede solovoorstelling als een van de meest talentvolle en originele dansmakers van haar generatie op zoek naar een nieuwe flamencodanstaal.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de muziekliefhebbers en keukenprinsessen:

Soof de Musical - Met o.a. Maike Boerdam, Winston Post en Noël van Santen
Dinsdag 29 januari, woensdag 30 januari en donderdag 31 januari

Na het grote succes van de films Soof en Soof 2, rijdt Soof haar keuken in januari 2019 het Zuiderstrandtheater in met Soof de Musical. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de muziekliefhebbers:

The Simon & Garfunkel Story (reprise)
Zaterdag 2 februari

Het fascinerende verhaal van twee jonge jongens uit Queens, New York die 's werelds meest succesvolle muzikale duo aller tijden werden.Ze begonnen bescheiden, in de jaren 50 als het rock 'n roll-duo Tom & Jerry. In de jaren 60 kwamen de grote successen. 'The Simon & Garfunkel Story' gaat langs alle songs en verhalen die hen vormden, de dramatische breuk en hun afzonderlijke solocarrières. Het eindigt met een prachtig eerbetoon aan het legendarische Central Park reünieconcert uit 1981.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de dansliefhebbers:

Gekkigheid (6+) - Introdans
Zaterdag 9 februari

Het Israëlische choreografenduo Inbal Pinto en Avshalom Pollak maakt de meest wonderlijke voorstellingen vol GEKKIGHEID en surrealistische taferelen. In de familievoorstelling van Introdans die volledig aan hun werk gewijd is, laten de twee een volstrekt eigen ‘geluid’ horen. Alsof ze een magische doos openen, toveren ze in hun producties allerlei vreemde types tevoorschijn in een geraffineerd spel met subtiele, absurdistische humor, dans, theater en inventiviteit.


 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de klassiekliefhebbers:

Februari Festival 2019
Woensdag 13 februari t/m 17 februari

Februari Festival toont hoe vitaal en inspirerend klassieke muziek is. Komende editie staat de componist Johannes Brahms centraal. Hij betekende veel voor het internationale muziekleven en steunde tevens vele componisten zoals Antonín Dvořák. Was hij nou behoudend in zijn stijl of toch een vernieuwer?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de dansliefhebbers:

Grand Finale - Hofesh Sechter Company
Donderdag 21 februari



Choreograaf, danser, muzikant en componist Hofesh Shechter is een van de smaakmakers van de hedendaagse dans. Hij maakt dans als een 'stadsguerilla', ruig en onorthodox, dynamisch en opwindend en componeert er zelf de muziek bij. Net zoals veel andere Israëlische choreografen, geeft Shechter zijn werk bijna altijd een politieke lading. 'Grand Finale' verwijst naar het einde van de wereld. Theaterkrant gaf ***** voor zijn stuk 'Clowns', gedanst door NDT: "Beangstigend goed."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de musicalliefhebbers:

Evita - de wereldberoemde musical
Vrijdag 22 februari, zaterdag 23 februari en zondag 24 februari



De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de spanningzoekers:

Concerto Esplosivo - Ashton Brothers & Noordpool Orkest
Zaterdag 2 maart



Nadat ze vorig seizoen al succesvol aan elkaar snuffelden, gaan Ashton Brothers en de 42 muzikanten van het Noordpool Orkest van Reinout Douma opnieuw een gevaarlijke chemische verbinding aan. In 'Concerto Esplosivo' brengen zij een explosieve mix van muziek, acrobatiek, clownerie, slapstick en tovenarij. Nieuwe adembenemende trucs, hilarische acts en muzikale hoogstandjes worden aangevuld met all-time favorites uit de schatkist van beide krankjorume gezelschappen, waarbij de wisselwerking olie op het vuur gooit.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de cultuurliefhebber:

MedFest - Hindi Zahra
Woensdag 13 maart

MedFest brengt muziek en cultuur vanuit het hele Middellandse Zeegebied samen. Toonaangevende artiesten vinden elkaar in hun passie voor muziek, met als rode draad de gedeelde Mediterraanse roots. Het avondvullende programma wordt vergezeld van authentieke cuisines en culturele stands. Ontdek artiesten van Israël tot Marokko en van Turkije tot Portugal. Proef van lokale keukens en ervaar de warme sfeer van MedFest!

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de klassiekliefhebbers:

Brandenburgse Concerten - Zefiro
Donderdag 14 maart

Geïnspireerd door Vivaldi's muziek, schreef Bach voor de hertog van Brandenburg zes briljante concerten. Hij gebruikte de meest uiteenlopende instrumentencombinaties en liet elke instrumentalist schitteren in virtuoze solo's. Het is een van zijn mooiste werken. Het beluisteren van de zes concerten op één avond is een belevenis, zeker als de musici van het topensemble Zefiro de sterren van de hemel gaan spelen.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de feestgangers:

Mooi zo! - Edwin Evers Band
Donderdag 18 april

'Mooi zo!' draait om alles wat mooi is. En dus speelt de Edwin Evers Band vanavond de muziek van zijn helden, zowel akoestisch als versterkt, niet klakkeloos nagespeeld, maar in bijzondere interpretaties. Een heerlijke avond muziek, sketches en humor.


 

 

 

 

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.