Extra concert Haags Wereldkoor bijgeboekt

Di 08 januari 2019

Wegens succes is er een extra voorstelling van het Haags Wereldkoor bijgeboekt. De voorstelling van 20.00 uur op donderdag 10 januari is uitverkocht, voor de voorstelling van 21.30 uur zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Het Haags Wereldkoor verraste de bezoekers eerder dit jaar voorafgaand aan het concert van Young@Heart. Nu zijn ze terug! Het koor zingt diverse muziekstijlen van over de hele wereld. Het tachtigkoppige koor staat onder leiding van dirigent Rick Schoonbeek van Kwekers in de kunst (Harde Handen, Carmina Burana) en wordt begeleid door slagwerkgroep Percossa.

Haags Wereldkoor
vr 22 feb - 21.30 uur
ZuiderstrandtheaterZing mee aan Zee
Het Haags Wereldkoor is onderdeel van Zing mee aan Zee. Een driedaags festival van donderdag 10 t/m zaterdag 12 januari voor iedereen die van zingen houdt. Het festival start met het Haags Wereldkoor op donderdag 10 januari. Gevolgd door de Musicalsing- a-long met Stanley Burleson & Vajèn van den Bosch op vrijdag 11 januari. Het driedaagse festival sluit op 12 januari af met een Opera Scratch waarin deelnemers in één dag beroemde operakoren repeteren en uitvoeren met topsolisten en een live-orkest.

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.