The Simon & Garfunkel story: een krachtige en muzikale reis

Vr 18 januari 2019

Menig mens heeft ze gehoord, velen zijn ermee opgegroeid en misschien nog wel meer mensen zouden ze eens moeten horen en zien: Simon & Garfunkel.

De succesvolle internationale tour van The Simon & Garfunkel Story brengt op 2 februari 2019 een bezoek aan ons theater. Deze tribute show vertelt het fascinerende verhaal van twee jonge jongens uit Queens, New York, die ‘s werelds meest geliefde duo aller tijden werden. In deze voorstelling ga je mee op een ontroerende en prachtige reis door de geschiedenis van de bekendste hits als 'Mrs. Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘The Sound Of Silence’ en ‘Scarborough Fair’. Voor de echte fans; ook aan de minder bekende nummers wordt aandacht besteed. The Simon & Garfunkel Story is een theatraal concert waarbij het verhaal en de muziek samen komen met originele beelden en een 3-delige band, waardoor je je terug in de tijd waant. Al met al, een avond vol nostalgie.


De voorstelling toerde eerder al door o.a. Engeland, Canada, Amerika en Ierland. Volgens bezoekers is het onmogelijk om dichter bij Simon & Garfunkel te komen dan dit. Aangezien het stel zelf niet meer optreed, is dit dus de kans om het toch nog eens mee te maken. Voor jezelf en misschien juist voor diegenen die nog geen kennis hebben gemaakt met de klanken van deze genieën.


De tribute show komt rechtstreeks van het Britse podium. Hoewel de harmonieën van het duo niet te evenaren zijn, komen Adam Dickinson (Simon) en Kingsley Judd (Garfunkel) schrikbarend dichtbij. De voorstelling wordt geregisseerd door Dean Elliot.


Er zijn nog maar een aantal kaarten beschikbaar en het zou zonde zijn om deze ervaring te moeten missen, dus bestel snel kaarten!


De harmonieën zijn perfect, de muziek pakkend, hoewel triest, het verhaal wordt verteld met warmte en emotie’ - (Whatsgoodtodo.co.uk – Amanda Hayes)
Een prioriteit voor fans, een leermoment voor niet-betrokkenen, dit is een tribute show gemaakt met respect voor de muziek – en het publiek’ – (Portsmouth News – Alan Cooper)
The Simon & Garfunkel Story is een must-see voor iedereen die fan is van de muzikale meesters’ – (Salisbury Journal – Corey Ross)

Zaterdag 2 februari, 20:00 uur
Zuiderstrandtheater


 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.