Laatste kaarten Zilte Zoenen

Ma 11 februari 2019

Heb jij al een Valentijnsverrassing voor je lief? Wat denk je van een romantisch concert met de mooiste liefdesliedjes. Kom naar Zilte Zoenen 4 en scoor nu de laatste kaarten.

Op Valentijnsdag brengt Kwekers in de kunst voor de vierde keer Zilte Zoenen, een sfeervol valentijnsconcert in het teken van liefde en Koning Winter. Want brengt die ons niet vaak dicht en warm bij elkaar? Hebben we niet veel meer behoefte aan een warme omhelzing in de koude wintermaanden?

Een afwisselend programma over liefde en kou. Van opera en musical tot kleinkunst en filmmuziek. Van Henry Purcell en Dr. Zhivago tot Björk en de Groningse zanger Zijlstra. Met bijzondere gasten, zoals: het kinderorkest van Muziekcentrum 1001 Nachten, het Haags Hongaars Koor, het Westlands Midwinterhoornorkest en het Kassenbouwerskoor. Uiteraard scharen ook Theaterkoor Dario Fo en een speciaal opgericht projectkoor zich rond het vuur. Het geheel wordt begeleid door topmuzikanten van het Residentie Orkest.

Kwekers in de kunst
Zilte Zoenen 4

Zuiderstrandtheater
do 14 februari, 20.00 uur

 

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.