Freestyle op topniveau in Modern Samurai

Do 28 februari 2019

De nieuwe voorstelling van ISH vol freestyle en breakdance is geschikt voor jongeren vanaf 8 jaar. Een van de artiesten is wereldkampioen Freestyle Bart van der Linden.

Een groep jongeren uit een achterstandswijk gebruikt de sport om zichzelf op een vreedzame manier te vermaken. Alicia, het zusje van een van de freerunners wilt niks liever dan bij de groep horen. Dit lukt haar, maar helaas komt ze al snel in het ziekenhuis terecht. Daar blijkt dat Alicia een nieuw hart nodig heeft. Dit nieuwe hart wordt niet gedekt door de verzekering, en kost dus veel geld.

Als reactie hierop besluit de groep in de voetsporen van Robin Hood te treden... Lukt het ze om op tijd het geld bij elkaar te krijgen voor de harttransplantatie?

De voorstelling is vorige week in première gegaan en dit zegt de pers erover.

"In Modern Samurai, de nieuwe voorstelling van ISH Dance Collective, demonstreren acht fantastische dansers het hele scala aan mogelijkheden. Gerris en zijn dansers combineren in dit urban danssprookje freerunning met breakdance, met name de complexe lichaamsverknopingen dicht boven de vloer en de lichamen die tot origamikunstwerkjes worden gevouwen." - NRC

"Modern Samurai is een voorstelling waarbij je voor het grootste gedeelte op het puntje van je stoel zit: er is actie en reactie. De meeste gekke stunts en moves worden zonder enige moeite uitgevoerd. De energie is voelbaar in de zaal en jong en oud vermaakt zich prima." - Musical Nieuws

Modern Samurai 8+
ISH
zo 31 maart, 14.30 uur


 

Foto's: Sjoerd Derine
 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.