Speel mee in Sprookjessprokkelaar De Musical samen met je opa of oma!

Ma 04 maart 2019

De inschrijvingen zijn gesloten.

Ben jij tussen de 7 en 10 jaar oud en vind je het leuk om samen met je opa of oma te schitteren op het podium van het Zuiderstrandtheater? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie.

Sprookjessprokkelaar De Musical
Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek?

Waar zijn wij naar op zoek?
Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om samen met opa of oma te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. We zoeken kinderen in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar met een minimale kledingmaat 128 en een maximale kledingmaat 140. Per voorstellingsdag spelen straks 10 kinderen en 10 opa of oma's mee. In totaal dus 20 personen.

Voorstellingsdag - zo 28 april 2019
Als je geslecteerd wordt om mee te spelen op 28 april in Sprookjessprokkelaar De Musical in het Zuiderstrandtheater speel je één volledige voorstellingsdag mee. Dat houdt in dat je 28 april twee shows speelt.

Let op: Je mag als duo niet in meerdere theaters meespelen.

Aanmelden
Vul het volledige inschrijfformulier (1 per duo) in en stuur dit naar Sterre Warmenhoven via swarmenhoven@zuiderstrandtheater.nl ovv 'Meespelen in Sprookjessprokkelaar De Musical'!

Je inschrijfformulier moet uiterlijk 23 maart 2019 binnen zijn.
Open het inschrijfformulier >
Open de voorwaarden >

Iedere grootouder en ieder kind dat meespeelt krijgt ieder één ticket voor de voorstelling op 28 april om 16.00 uur voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.

De duo's die mee mogen spelen, krijgen uiterlijk 28 maart een reactie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

--------------------------

Over de voorstelling

Wil je niet meespelen maar wel de voorstelling zien? Dat kan natuurlijk!

De twaalfjarige Sterre woont met haar opa aan de rand van het bos. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur?

Gebaseerd op het succesvolle boek 'De Sprookjessprokkelaar' van Paul van Loon en Prinses Laurentien van Oranje.

Sprookjesprokkelaar de Musical
Zo 28 april, 13.30 & 16.00 uur
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.