Figuranten met verhaal gezocht

Ma 25 maart 2019

In september gaat in het Zuiderstrandtheater LIBI van Ryan Djojokarso in première. Een voorstelling over het leven van Surinamers in Nederland. Met dans en live muziek.
 

Dansmaker Ryan Djojokarso weet met een flinke dosis humor grote maatschappelijke thema’s te vertalen naar speelse en ontroerende voorstellingen. Voor LIBI spreekt hij zijn Surinaamse roots aan vanuit de vraag ‘Faf a libi?’ (Hoe staat het leven). Hij wil hiermee een stem geven aan degenen die vanuit Suriname naar Nederland zijn verhuisd. Het script zal gemaakt worden aan de hand van hun verhalen. Van het opgroeien in Suriname tot en met het besluit te emigreren, de reis, de aankomst, heimwee, het aarden en het gemis.

Voor LIBI zijn we op zoek naar mensen met Surinaamse roots, die hun verhaal willen delen en mee willen doen aan de voorstelling.

Meer informatie en aanmelden:mirjam@korzo.nl
Graag met een korte motivatie.

Repetities en voorstellingen zijn in Den Haag. Repetitieperiode is tussen 11 juni en 13 september 2019. Voorstellingen zijn 14 en 15 september in het Zuiderstrandtheater. Beschikbaarheid in overleg.

LIBI is een productie van Zuiderstrandtheater, Korzo en Scapino Ballet Rotterdam

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.