Tickets beschikbaar gekomen voor Sadeh21

Ma 01 april 2019

Voor de wereldhit Sadeh21 van Batsheva Dance Company zijn voor vrijdag 5 april een aantal mooie plaatsen beschikbaar gekomen. Bestel snel die laatste tickets!

Batsheva Dance Company -the young ensemble komt naar Nederland met de wereldhit 'Sadeh21', dat door de internationale pers met vijfsterrenrecensies werd onthaald.

Mooie plaatsen vrij gekomen.
De voorstelling was al een poos uitverkocht, maar nu zijn er een aantal mooie plaatsen vrij gekomen.

Een van de belangrijkste hedendaagse gezelschappen
Sinds 1990 zwaait choreograaf Ohad Naharin de scepter bij het Israëlische gezelschap, dat onder zijn leiding uitgroeide tot een van de belangrijkste hedendaagse dansgezelschappen. Al in de jaren tachtig onderscheidde hij zich met een rauwe, maar ook verfijnde danstaal, die zich later ontwikkelde tot een stijl die hij Gaga noemt en die gezien wordt als een van de belangrijkste vernieuwingen in de moderne dans.

Batsheva Dance Company - The Young Ensemble
Sadeh21

vr 5 april, 20.00 uur

 
Deze voorstelling maakt deel uit van de (inter)nationale dansvoorstellingen die het Zuiderstrandtheater en Holland Dance Festival samen organiseren.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.