Paul de Leeuw naast Simone Kleinsma in Hello, Dolly!

Zo 07 april 2019

Het duurt nog even, maar in oktober en november 2020 komt de Broadway hitmusical Hello, Dolly! naar Nederland. Vrijdag werd bekend gemaakt dat Paul de Leeuw naast Simone Kleinsma op het podium zal staan en de rol van Horace op zich neemt.

De musical ontving maar liefst 14 Tony Awards en is een van de populairste en meest gespeelde Broadway musicals ooit. We kijken er dan ook enorm naar uit dat de voorstelling naar Den Haag komt!

Simone Kleinsma: “Ik heb het geluk gehad dat ik toevallig vorige zomer Bette Midler in de voorstelling heb gezien, zij is een groot voorbeeld. Dolly was altijd al één van de rollen op mijn wensenlijstje; het spelen van een charmante diva met een rits mannen die om mij heen dansen, een prachtig decor, kostuums, veren…alles erop en eraan.

Een suikertaart van een voorstelling, heerlijk! Ik heb ‘JA’ gezegd op deze rol omdat we met deze voorstelling alle glamour en grootsheid naar de Nederlandse theaters gaan brengen.”

HELLO, DOLLY! het verhaal
HELLO, DOLLY! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor… haarzelf!

Bestel nu voor de beste plekken!

HELLO, DOLLY!
wo 28 okt t/m zo 1 nov 2020
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.