Zing mee tijdens de nieuwe community opera Vrouw Houtebeen!

Vr 26 april 2019

Mannen opgelet! Voor de nieuwe community opera van Zuiderstrandtheater, Kwekers in de kunst en Residentie Orkest, Vrouw Houtebeen, zijn we op zoek naar zangers voor het projectkoor.

Vrouw Houtebeen
Na Harde Handen, De Vloek op Scheveningen en Scheveningse Kuren presenteren het Zuiderstrandtheater, Residentie Orkest en Kwekers in de kunst de nieuwe community opera: Vrouw Houtebeen. Een moderne odyssee waarin de vrouwen een stem krijgen, losjes gebaseerd op de avonturen van de Scheveningse Cornelis Jol Houtebeen en zijn vrouw Aeltje Jansz. Een liefdesavontuur tegen een achtergrond van hedendaagse weersomstandigheden.

Zing mee
Iedereen is welkom, ook zonder ervaring. Op donderdag avond 9 mei tussen 20.00 en 22.00 uur zal de nieuwe muziektheaterproductie worden gepresenteerd, stellen we het artistieke team voor en kun je uitproberen of het wat voor je is. Nog geheel vrijblijvend natuurlijk! Aanmelden kan via tanja@kwekersindekunst.nl. De kosten voor deelname bedragen € 99,-. De Ooievaarspas biedt 50% korting.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.