Primeur: Kom naar de eerste concerten in het OCC!

Do 23 mei 2019

Wilt u getuige zijn van de allereerste optredens ooit in het OCC…? Kom dan op zaterdag 15 juni 2019 een kijkje nemen op de bouwplaats en in de zalen tijdens de Dag van de Bouw.

Uniek moment
Zuiderstrandtheater, Residentie Orkest, Nederlands Dans Theater en Koninklijk Conservatorium zetten voor het eerst hun voeten op het podium van de theater- en concertzaal in wording. Een uniek moment!

Verwacht een afwisselend programma met previews van komende concerten en voorstellingen. Schallende trompetters, roffelende slagwerkers, Indiase muziek, vlammende hiphop, spitsvondige rap, power zang en meer. Het complete programma volgt hieronder (klik om te vergroten):

   

Aanmelden
In verband met te verwachten drukte en de beschikbare capaciteit heeft bouwcombinatie Cadanz een aanmeldingsformulier gemaakt. Aanmelden kan vanaf nu via onderstaande link:
>> aanmelden Dag van de Bouw

Meer informatie over het OCC
>> website

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.