De Annies zijn bekend - vijf meiden spelen droomrol Annie

Za 25 mei 2019

It's a hard knock life! Maar al wat minder voor deze vijf meiden die komend theaterseizoen de hoofdrol spelen in Annie de Musical.

D’lila Karssing, Dalia Neeskens, Ida Verspaandonk, Jismerai Kaya en Lux Parser zullen afwisselend de rol van het wereldberoemde weesmeisje spelen, waarmee het hele land wordt doortoerd.

Zij delen het podium met 25 andere meisjes én jongens en natuurlijk met Broadway-ster Willemijn Verkaik die Miss Hannigan speelt en Edwin Jonker die in de huid kruipt van miljardair Oliver Warbucks.

Van Annie M.G. naar Annie de musical
Zowel Ida Verspaandonk als Lux Parser was eerder te zien in de musical Was getekend Annie M.G. Schmidt en stonden naast William Spaaij op het toneel. Spaaij mag voor Annie de musical de regie op zich nemen en zal samenwerken met het creatieve team van Fiddler on the Roof.

Jismerai Kaya speelt op dit moment Kleine Nala in The Lion King en was te zien als Jonge Gloria Estefan in On Your Feet. Na semi-professionele voorstellingen, is de rol van Annie voor D’lila Karssing en Dalia Neeskens hun eerste hoofdrol in een professionele productie.

Roodharige heldin als stoer meisje van nu
Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan (Willemijn Verkaik). Wanneer miljardair Oliver Warbucks (Edwin Jonker) Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Annie de Musical
Di 3, wo 4 en do 5 maart 2020, 19.30 uur
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.