Musicalsterren delen podium met bekende musici en Schevenings talent

Di 08 oktober 2019

Musicalsterren Brigitte Heitzer en René van Kooten zijn gastvrouw en -heer bij vier koffieconcerten in Club Lourdes. Het duo heeft vier Scheveningse talenten en vier bekende musici uitgenodigd om mee samen te spelen bij The Coffee & Music Club, wie dat zijn blijft een verrassing.

De intieme concerten vinden in akoestische setting van de Lourdeskerk plaats en hebben ieder een eigen thema.

“Vorig jaar speelden we al in de Lourdeskerk. Het bleek een magische plek waar zowel publiek als wij ons heel erg fijn voelden. Des te leuker is het om nu maar liefst vier keer deze bijzondere locatie te mogen bespelen met veel mooie muziek. Vast onderdeel wordt een legendary Paard van Troje, een nummer van een artiest die daar opgetreden heeft.” – René van Kooten & Brigitte Heitzer

Op zondag 20 oktober vindt het eerste koffieconcert plaats waarbij songs die voor Van Kooten en Heitzer linken aan Den Haag. Herinneringen van hen met het komen naar de Hofstad of vertrekken uit de stad staan op de setlist. Singersongwriter Teddy Macrander, die bekend werd van het lied ‘My Town’ over haar Scheveningen, zal meespelen in de voorstelling.

Het tweede concert op zondag 27 oktober gaat over de vele bekende Haagse muziek, locaties en evenementen zoals Parkpop en North Sea Jazz. Nummers van Golden Earring, Anouk, Kane, Splendid, Son Mieux en Di-Rect vullen hierbij het repertoire. Songwriter JOLENE zal daarbij in deze voorstelling met een aantal van haar eigen nummers waarbij ze zichzelf op gitaar begeleidt, meespelen.

Leven met een bij de zee staat centraal in het derde concert op zondag 3 november. Muziek met een echte surfvibe van Jack Johnson, Donavon Frankenreiter en Eddie Vedder staat deze dag op de setlijst. Anne-Roos Teunissen begon op 8-jarige leeftijd met muziek maken en krijgt deze zondag het podium.

Het slotconcert van de reeks, zondag 10 november, staat in het teken van Musicals aan Zee. Een ode aan Scheveningen als broadway van Nederland en haar variété en revue verleden. LOUISE is een jong Haags talent (16 jaar) die eigen nummers schrijft en deze ten gehore brengt in deze voorstelling.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.