Zaterdag 2 november Crossing Border Festival in de Nieuwe Kerk

Ma 28 oktober 2019

De Nieuwe Kerk is dit jaar onderdeel van het Crossing Border Festival. Het internationale literaire- en muzikale festival is van 9 oktober tot en met 3 november op verschillende locaties. In de Nieuwe Kerk zie je op zaterdag 2 november Melanie Charles, Sjaan Flikweert, Kevin Morby, Kayo Chingonyi en Soap&Skin and Stargaze.

 

Elk jaar komen meer dan 100 schrijvers, artiesten en muzikanten van over de hele wereld naar Den Haag. Grote namen en opkomend talent wisselen elkaar af. Hoewel het festival in meerdere opzichten steeds groter is geworden, heeft het altijd de rock-‘n-rol-mentaliteit uit de beginjaren behouden: het is en blijft een plek zonder grenzen, waar het publiek, artiesten en auteurs op het podium én daarbuiten de dialoog met elkaar kunnen aangaan.

Met Hilary Mantel, Laszlo Krasznahorkai, Kate Tempest, Howard Jacobson, Robert Harris, Thusrston Moore, Billie Marten, Martin Michael Driessen, Tea Obreht, Paul Kingsnorth, Soap&Skin, Babs Gons en meer.

Kaartverkoop via https://www.crossingborder.nl/

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.