Win een Space Academy meet & greet met astronaut André Kuipers

Di 29 oktober 2019

Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen komen op donderdag 2 januari 2020 (13.30 & 16.00 uur) naar Het Zuiderstrand met de wervelende show Space Academy LIVE.

Samen nemen ze jou mee op een bijzondere reis naar de ruimte. Wil jij André Kuipers na afloop van de show persoonlijk ontmoeten en hem een vraag stellen? Doe dan mee met de Space Academy vragenactie en win een exclusieve meet & greet!

Iedereen met kaartjes voor de voorstelling Space Academy kan meedoen. Hierop kun jij je leukste, spannendste of slimste vraag over onze planeet aarde invullen. Uit alle inzendingen kiest het theater vijf winnaars die samen met hun gezelschap (broers, zussen, (groot)ouders, etc.) André Kuipers na afloop van de show persoonlijk kunnen ontmoeten. De kans dat je wint.... is dus best heel groot! Oh, en als je André dan toch ontmoet, kun je meteen even samen op de foto!

Alle ingestuurde vragen moeten gaan over onze planeet aarde (mensen, dieren, natuur, milieu, klimaat, de aarde in de ruimte, etc.). Jouw vraag maakt kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen met daarin 101 kindervragen aan André Kuipers – over planeet aarde. Dit is het vervolg op een boek dat ze eerder maakten: Heb je wifi in de ruimte? 101 kindervragen aan astronaut André Kuipers.

Lever je vraag in via kassa@zuiderstrandtheater.nl of bij de theaterkassa zelf (Zuiderstrandtheater, Den Haag). Doe dit vóór 1 januari 2020. De 5 winnaars worden tijdens de voorstelling op het podium bekend gemaakt!

DOWNLOAD HIER HET FORMULIER DAT JE KUNT INVULLEN EN DAARNA KUNT OPSTUREN/INLEVEREN

>> klik HIER voor meer info en kaartjes voor Space Academy LIVE van Andre Kuipers

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.