Het Nationale Ballet ● Scapino Ballet Rotterdam ● Introdans ● Nederlands Dans Theater

Vr 08 november 2019

De komende weken komen alle grote dansgezelschappen met hun nieuwste programma's naar het Zuiderstrandtheater. Kom jij ook?

 

Het Nationale Ballet
Balanchine III


 

Derde Balanchine programma van het Nationale Ballet. Nog nooit werk van deze tijdloze klassieke grootmeester gezien? Pak dan nu je kans! Laatste kaarten.

Zuiderstrandtheater
zo 17 november, 15.00 uur

 

Nederlands Dans Theater
Soir Historique

'Soir Historique' laat zien hoe de kamer als dansthema wordt neergezet in NDT’s uitgestrekte oeuvre. Met werk van o.a. Hans van Manen.

Zuiderstrandtheater
vr 29, za 30 november en zo 1, vr 20 en za 21 december, 20.00 uur


 

Introdans
THE BATTLE


 

Als gewoonlijk zorgt Introdans voor een prachtige en afwisselende avond met vier werken van wereldwijd werkende choreografen: José Limón, Sidi Larbi Cherkaoui, Robert Battle en Cayetano Soto.

Zuiderstrandtheater
di 3 december, 20.00 uur

 
Cathedral
Scapino Ballet RotterdamScapino Ballet Rotterdam nodigde de Spaanse choreograaf Marcos Morau uit een nieuw stuk voor hun te creëren. Dat is "Cathedral an evening with Arvo Pärt" geworden met live muziek van Sinfonia Rotterdam. Pers en publiek zijn wild enthousiast:
●●●● NRC Handelsblad
●●●● de Volkskrant
●●●● Trouw

Zuiderstrandtheater
di 10 en wo 11 december

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.