Win een Meet & Greet met André Kuipers!

Zo 22 december 2019

Heb je altijd al André Kuipers persoonlijk willen ontmoeten? Of wil je hem supergraag die ene vraag stellen? Dan is dit nu je kans! Doe mee met de Space Academy vragenactie en win een exclusieve meet & greet!

Op donderdag 2 januari 2020 komen astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen naar het Zuiderstrandtheater met de wervelende show Space Academy LIVE. Samen nemen ze jou mee op een bijzondere reis naar de ruimte.

Hoe doe je mee?
Iedereen met een kaartje voor de voorstelling bij het Zuiderstrandtheater kan meedoen. Verzin je leukste, spannendste of slimste vraag over planeet aarde (mensen, dieren, natuur, milieu, klimaat, de aarde in de ruimte, etc.). Stuur vóór 1 januari 2020 jouw beste vraag (of vragen), samen met je naam, je leeftijd en het aantal personen met wie je naar de voorstelling gaat op naar marketing@zuiderstrandtheater.nl.

Wie weet ben jij één van de winnaars die na afloop van de voorstelling André Kuipers mag ontmoeten, met hem op de foto mag, maar hem vooral je zelfbedachte vraag mag stellen.

Niet gewonnen?
Heb je helaas niet gewonnen? Dan maakt jouw vraag nog steeds kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen met daarin 101 kindervragen aan André Kuipers – over planeet aarde. Dit is het vervolg op een boek dat ze eerder maakten: Heb je wifi in de ruimte? 101 kindervragen aan astronaut André Kuipers.

Space Academy Live
Donderdag 2 januari 2020
13.30 & 16.00 uur


Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.