UIT Festival 2014: Programma en kortingen zijn bekend!

Ma 01 september 2014

Dit weekend vindt het Haags UIT Festival 2014 plaats. Niet alleen heel de stad laat haar culturele aanbod zien tijdens de 48 uur van Den Haag, ook ons theater opent zondag 7 september zijn deuren. Bekijk prachtige sneakpreviews en geniet van vele kortingen die alleen geldig zijn op 6, 7 en 8 september.

Op zondag 7 september vindt het Haags UIT Festival 2014 plaats in het theater de Dr Anton Philipszaal, het Lucent Danstheater en de Nieuwe Kerk.

De dag start om 10.00 uur met een heerlijk stadsontbijt op het Spuiplein. Tijdens het ontbijt kunt u al kijken naar verschillende optredens, maar ook kort daarna openen het Lucent Danstheater, de Dr Anton Philipszaal en de Nieuwe Kerk hun zalen vol sneakpreviews van komend seizoen. Wat dacht u van het Residentie Orkest, Isabelle Beernaert en Conny Janssen Danst? En ook niet te vergeten huisgezelschap Nederlands Dans Theaters met meerdere workshops. Bekijk hier het volledige programma.

€ 5, € 7,50 en € 10 euro korting op de mooiste programma's en de beste plaatsen. Houd u meer van dans? Dan hebben wij een prachtige selectie gemaakt met o.a. Scapino Ballet Rotterdam en GoteborgsOperansDanskompani. Of kiest u liever voor een soulavondje met de James Brown Dance Company? Dan kan dat ook!

Ook kunt u profiteren van kortingen op verschillende opera's en klassieke toppers als het Amsterdam Baroque Orchestra. Bekijk hier alvast alle aanbiedingen.

 

 

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.