Ons nieuwsoverzicht

 • Nederlands Kamerkoor luidt nieuwe jaar in met Big to Basics: Hartmut Haenchen.

  In de nieuwe serie Big to Basics keren grote symfonische dirigenten terug naar het fundament van de westerse muziek: de meerstemmige vocale muziek. Hartmut Haenchen bijt het spits af: voor het eerst sinds 45 jaar dirigeert hij een volledig koorprogramma. "Dat ik nu naar het Nederlands Kamerkoor kom, is absoluut een uitzondering. Ik vind het vreselijk opwindend," aldus Hartmut Haenchen.

 • Vlaamse Muziektheater Transparant terug in Den Haag!

  Een intieme muziekvoorstelling van sopraan Claron McFadden en het jazztrio Massot-Florizoone-Horbaczewski geïnspireerd op persoonlijke, anonieme geheimen verzameld bij het grote publiek.

 • Speel mee in Sprookjesboom de musical!

  Wat doe jij tijdens de voorjaarsvakantie? Relaxed op de bank hangen of liever op het podium van het theater staan? Schrijf je in en speel op 23 februari mee met Sprookjesboom de Musical!

 • Conny Janssen Danst Krachtig collectief bij Conny Janssen

  In I’M HERE (2005) staat de dynamiek van de stad centraal, terwijl Álbum Familiar (2001) inspeelt op de nostalgie, die een fotoalbum met zich meebrengt. Voor het creëren van deze ‘remakes’ heeft Conny Janssen met de ogen van nu nieuwe keuzes gemaakt.

 • Voor 10 euro naar het theater tijdens BankGiro Loterij Theaterweekend

  Geniet in het weekend van 15 t/m 17 januari van prachtige concerten en spectaculaire shows tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend! Kaarten voor de voorstellingen kosten €10, de randprogramma's zijn gratis.

 • Swingende Mogadishu Blues

  ‘Mogadishu Blues’ is een voorstelling en live fusion-concert met Somalische vocalisten en Nederlandse musici wiens expertise ligt bij Afrikaanse muziekgenres, Jazz en Westerse klassieke muziek. Het laat je Somalië beleven als nooit tevoren

 • Castalbum musical De Tweeling komt binnen in iTunes Album Top10

  Het castalbum van de musical De Tweeling, dat eind december op CD verscheen, is sinds woensdagavond ook beschikbaar op iTunes en Spotify. Het album kwam hoog binnen in de lijst van meest populaire albums. Gisteravond bereikte het album, één dag na de digitale release, de 8e plek in de iTunes Album Top10.

 • Net bevestigd: The Analogues met The Magical Mystery Tour Live

  The Analogues brengen het legendarische album Magical Mystery Tour van The Beatles live in het theater. The Beatles hebben het complexe en gelaagde album nooit live uitgevoerd, maar meer dan 40 jaar later doen The Analogues het alsnog: zo puur en natuurgetrouw als het maar kan. De band speelt tijdens dit theaterconcert onder andere de geweldige hits Penny Lane, Strawberry Fields Forever en I Am The Walrus van het album.

 • Veel moois in 2016!

  Na een spetterende eerste helft van het seizoen, kijken we uit naar de komende maanden die we aan de Scheveningse kust gaan beleven.

 • Vanaf vandaag: Pin Only in Zuiderstrandtheater en Nieuwe Kerk

  Vanaf 1 januari 2016 betaalt u in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk enkel per pin. Bij ons bespreekbureau in VVV Den Haag (Spui 68) was dit al sinds september 2015 het geval.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.