Ons nieuwsoverzicht

 • Orphée e Eurydice - Nederlandse Reisopera Sterrenregen voor ‘diep ontroerende Orphée’

  De vier en vijf sterren vliegen Orphée en Eurydice rond de oren in de landelijke pers. Mis deze ‘diep ontroerende’ (Theaterkrant) uitvoering van de Nederlandse Reisopera niet woensdag 6 mei in het Lucent Danstheater.

 • Musical de Tweeling Boek nu al kaarten voor De Tweeling!

  Gisteren gaf Ilse de Lange in De Wereld Draait Door een kleine sneakpreview van komend theaterseizoen. Ze liet twee prachtige nummers horen die zij speciaal voor de gloednieuwe musical De Tweeling schreef, die volgend seizoen ook bij ons te zien is. En kaarten zijn vanaf nu verkijgbaar!

 • Donderdag Deals Alleen vandaag vanaf 12.00: Donderdag Deals

  Vandaag koopt u tussen 12.00 en 0.00 uur twee theaterkaarten voor de prijs van één voor onze mooiste voorstellingen tijdens de Donderdag Deals.

 • Het Nationale Ballet Back to Bach - Fantasia Behind the scenes bij het Nationale Ballet

  Op 8 mei is het Nationale Ballet met Back to Bach te zien in het Lucent Danstheater. Een voorstelling waarbij de choreografen inspiratie haalden uit het oeuvre van een van de grootste componisten aller tijden, Johann Sebastian Bach. Het gezelschap geeft nu een kleine sneek peak achter de schermen!

 • Holland Baroque Society - Brandenburgse Concerten Luisteravontuur: Bachs Brandenburgse concerten

  Virtuoos, vrolijk en intens, Bachs Brandenburgse concerten zijn een begrip. De topmusici van Holland Baroque Society voeren zaterdag 25 april het volledige meesterwerk uit. Muzikaal vuurwerk gegarandeerd.

 • Finale Prinses Christina Concours Haagse Johannes Asfaw finalist in Prinses Christina Concours

  De 14-jarige pianist Johannes Asfaw uit Den Haag doet zondag mee aan de grote finale van het Prinses Christina Concours in het Lucent Danstheater. De jonge muzikant is helemaal weg van klassiek muziek: 'Als ik op mijn kamer zit luister ik op Spotify naar Brahms'.

 • Koffieconcert Zondagmorgen 11 uur, Den Haag ontwaakt...

  Zondag 26 april brengt het eerstejaarskoor van het Koninklijk Conservatorium Czerny’s versie van Mozarts Requiem.

 • Nederlands Blazersensemble - Bart Moeyaert verteller Haydns Sieben letzte Worte zoals ze nimmer klonken

  Met muziek van Haydn creëren de Vlaamse schrijver Bart Moeyaert en het Nederlands Blazers Ensemble donderdag 23 april een eigen universum. In de bijzondere bewerking De Hemel klinken de zeven adagio’s van Haydns Sieben letzte Worte zoals ze nog nooit hebben geklonken.

 • Yamato Yamato geeft energiek voorproefje show bij Hogeschool InHolland

  Op 26 mei is Yamato met de opzwepende drumshow Bakuon te zien in het Lucent Danstheater. Gisteren gaven ze alvast een voorproefje van de show voor de deur van Hogeschool InHolland. Het spontane optreden viel duidelijk in de smaak bij de studenten én de vele voorbijgangers!

 • Nirali Kartik op zaterdag 18 april in de Nieuwe Kerk Den Haag Uitzonderlijk concert in Den Haag van Indiase Nirali Kartik

  Op zaterdag 18 april geeft de Indiase klassieke zangeres Nirali Kartik een bijzonder concert in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.