Ons nieuwsoverzicht

 • Vanaf 1 januari 2016: Betaald parkeren

  Gemeente Den Haag heeft besloten vanaf 1 januari 2016 betaald parkeren in te voeren op het terrein rondom het Zuiderstrandtheater. Tot die tijd kunt u gratis parkeren.

 • Zuiderstrandtheater trekt twintig procent meer bezoekers

  Het Zuiderstrandtheater heeft sinds de officiële opening op 1 september 2015 met 75 voorstellingen 52.000 bezoekers getrokken. Dat is twintig procent meer dan het Lucent Danstheater aan het Spuiplein in dezelfde periode in 2014 trok. Daar kwamen toen 44.500 mensen naar een totaal van 74 voorstellingen.

 • The Sleeping Beauty The Sleeping Beauty

  Over het Ballet van Tatarstan schreef de NRC: “Hoogtepunt van cultureel erfgoed”, en het Brabants Dagblad heeft het over “Geweldig staaltje van ballettechniek”. Wij starten het nieuwe jaar met het romantische ballet Doornroosje (The Sleeping Beauty).

 • Geniet voor het kerstdiner van barokmuziek door Combattimento

  Kerst kan niet zonder barokmuziek. En niets gaat boven een live-concert. Kom daarom ’s middags op Eerste kerstdag, voordat uw gasten op de stoep staan voor het kerstdiner, nog even naar de Nieuwe Kerk.

 • Source of Inspiration Koninkijk bezoek bij Holland Dance Festival

  Bij het feestelijke openingsgala van Holland Dance Festival op donderdag 28 januari 2016 in het Zuiderstrandtheater zijn de Koninklijke Hoogheden Prinses Beatrix, Prins Constantijn en Prinses Laurentien aanwezig. Het Source of Inspiration gala bestaat uit een selectie van hoogtepunten uit het festival. Daarnaast geeft de Russische sterballerina Diana Vishneva een exclusief optreden.

 • Familiemusical Thomas de Stoomlocomotief (2+) in premi√®re

  Zondagmiddag 20 december is in de Goudse Schouwburg de nieuwe familiemusical Thomas De Stoomlocomotief in première gegaan.

 • Het Zwanenmeer Nieuwjaarsdag met het Zwanenmeer

  Van een onsterfelijke schoonheid is Het Zwanenmeer. Je kan 2016 niet romantischer beginnen. Geniet van het heerlijke meeslepende sprookje, de ontroerende muziek van Tsjaikovski en de beroemde choreografie van de zwanen. Op nieuwjaarsdag en met groot orkest.
   

 • Jazzdiva Dianne Reeves met exclusief theaterconcert in Zuiderstrandtheater

  Op zaterdag 9 april mogen we een van de meest prominente jazzvocalisten ter wereld in ons theater verwelkomen.

 • Een van de beste koren ter wereld komt naar Nederland | Turks Nationaal Koor

  Het koor is één van de "meest prominente en gerespecteerde culturele instituten in Turkije en staan daar bekend als the voices from heaven". Op vrijdag 18 december geeft het ensemble een bijzonder concert in de Nieuwe Kerk Den Haag.

 • De Notenkraker Vier kerst met De Notenkraker

  Voor liefhebbers van klassiek ballet is het volop genieten van De Notenkraker door de Oekraïense Staats Opera en Ballet Theater. Het Kerstballet voor de hele familie in het Zuiderstrandtheater op 16 en 17 december.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.