Ons nieuwsoverzicht

 • Musical De Tweeling 4 keer genomineerd voor een Musical Award 2016

  Stichting Theateralliantie is met De Tweeling 4 keer genomineerd voor een Musical Award 2016. De aangrijpende musical is in juni 2016 te zien in ons theater aan de Scheveningse kust!

 • LIGHT Black Gospel Festival New Church Gospel met Sharon Kips

  Ook dit jaar is er weer LIGHT Black Gospel Festival met een afsluitend concert in De Nieuwe Kerk op 12 december.

 • Nieuwe single Herman Brood gepresenteerd

  Vanavond bij de late night talkshow Pauw is er een speciale uitzending over Herman Brood met zijn dochter Lola en Stefan Rokebrand. Dit in het kader van de release van een nieuwe single van Herman. 'Chez Brood', de muziektheaterproductie over Herman Brood is volgend jaar mei in het Zuiderstrandtheater te zien!

 • Nieuwjaar in het Zuiderstrandtheater

  Start 2016 in het Zuiderstrandtheater met topballet voor het hele gezin. Op 1 januari het Zwanenmeer van de beroemde Oekraïens Staatsopera en Ballet Theater met orkest. En op 2 januari Doornroosje (The Sleeping Beauty) door het Ballet van Tatarstan.

 • Vier kerst aan zee!

  De mooiste voorstellingen rondom de kerstdagen beleeft u in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk. Laat u ontroeren door wereldberoemde kerstballetten en klassieke meesterwerken.

 • BankGiro Loterij Theaterweekend van start!

  Zojuist kondigde Albert Verlinde het BankGiro Loterij Theaterweekend aan bij de talkshow RTL Late Night. In januari vindt dit spetterende nieuwe weekend plaats!

 • Boi Akih geeft een intiem optreden in de Nieuwe Kerk

  Boi Akih maakt mensenmuziek, kleurrijk, organisch en altijd vol passie. NRC Handelsblad schreef: ' Duo Boi Akih overtuigt met intieme huiskamermuziek'...
   

 • Mehmet Polat geeft een speciaal optreden in het kader van Turkish Delight Festival

  Mehmet Polat is een vakkundige ud speler, componist, ensemble leider en solist die inmiddels vele internationale tours op zijn naam heeft staan. Van Afrika tot India, van modern tot jazz, hij combineert verschillende muziekstijlen.

 • Henry Scapino Zuiderstrandtheater Scapino's Henry rauw en sexy

  Choreograaf Itamar Serussi zet met Henry een vitale, sexy en onconventionele voorstelling neer. Dat Scapino dit jaar 70 jaar is geworden en daarmee het oudste balletgezelschap van Nederland, is aan de voorstellingen niet te merken.

 • Turkish Delight Festival gaat van start op 4 december

  Laat u verrassen door de rijke Turkse cultuur, van Ottomaanse drums tot de magische derwisjen. Reserveer kaarten voor het openingsconcert op vrijdag 4 december met de Turkse zangeres Dilek Türkan.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.