Ons nieuwsoverzicht

 • Finale Prinses Christina Concours Haagse Johannes Asfaw finalist in Prinses Christina Concours

  De 14-jarige pianist Johannes Asfaw uit Den Haag doet zondag mee aan de grote finale van het Prinses Christina Concours in het Lucent Danstheater. De jonge muzikant is helemaal weg van klassiek muziek: 'Als ik op mijn kamer zit luister ik op Spotify naar Brahms'.

 • Koffieconcert Zondagmorgen 11 uur, Den Haag ontwaakt...

  Zondag 26 april brengt het eerstejaarskoor van het Koninklijk Conservatorium Czerny’s versie van Mozarts Requiem.

 • Nederlands Blazersensemble - Bart Moeyaert verteller Haydns Sieben letzte Worte zoals ze nimmer klonken

  Met muziek van Haydn creëren de Vlaamse schrijver Bart Moeyaert en het Nederlands Blazers Ensemble donderdag 23 april een eigen universum. In de bijzondere bewerking De Hemel klinken de zeven adagio’s van Haydns Sieben letzte Worte zoals ze nog nooit hebben geklonken.

 • Yamato Yamato geeft energiek voorproefje show bij Hogeschool InHolland

  Op 26 mei is Yamato met de opzwepende drumshow Bakuon te zien in het Lucent Danstheater. Gisteren gaven ze alvast een voorproefje van de show voor de deur van Hogeschool InHolland. Het spontane optreden viel duidelijk in de smaak bij de studenten én de vele voorbijgangers!

 • Nirali Kartik op zaterdag 18 april in de Nieuwe Kerk Den Haag Uitzonderlijk concert in Den Haag van Indiase Nirali Kartik

  Op zaterdag 18 april geeft de Indiase klassieke zangeres Nirali Kartik een bijzonder concert in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

 • Tribute to Sarah Vaughan Eerbetoon aan jazzlegende Sarah Vaughan

  In april 2015 is het 25 jaar geleden dat Sarah Vaughan, een van de grootste jazzvocalisten ooit, overleed. Samen met zangeres Marjorie Barnes en trompettist Angelo Verploegen eert de Codarts & Royal Conservatory Big Band op zaterdag 18 april Vaughans nalatenschap.

 • Nederlands Kamerkoor o.l.v. Risto Joost Muzikale reis van Nederlands Kamerkoor naar Noord Europa

  In de afscheidstournee van chef-dirigent Risto Joost staat Scandinavië centraal. Op zondag 19 april klinken in de Nieuwe Kerk prachtige spirituele werken uit landen waar de natuur een grote rol in het dagelijks leven speelt.

 • Rotterdams Philharmonisch Orkest Drama en diepgang bij het Rotterdams Philharmonisch

  De Tsjech Jiri Belohlavek dirigeert een van z’n lievelingsstukken op zaterdag 11 april bij het Rotterdams Philharmonisch: de Asrael Symfonie van Josef Suk. Overweldigend, dramatisch en van een grote schoonheid.

 • Alexander Gavrylyuk Meesterpianist Alexander Gavrylyuk in Nieuwe Kerk

  Recensenten zijn het er unaniem over eens. Meesterpianist Alexander Gavrylyuk is een fenomeen. Zondagmiddag 12 april debuteert hij in de Nieuwe Kerk.

 • Tania Maria & Quartet Net bevestigd: Tania Maria & Quartet

  Of ze nu een vurige samba speelt, een kalme Bossanova, Afro-Latijnse muziek of een mix van pop en jazz, de Braziliaanse zangeres Tania Maria blijft haar unieke stijl ontwikkelen en nieuwe klanken aanboren.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.