Ons nieuwsoverzicht

 • Cristina Branco & João Paulo Esteves da Silva Geniet aankomende vrijdag van Cristina Branco in de Nieuwe Kerk

  Cristina Branco is vrijdag 15 mei samen met João Paulo Esteves da Silva en het duo Hermine Deurloo & Rembrandt Frerichs te zien in de Nieuwe Kerk. Tijdens deze 'Musical Journey' wordt het publiek meegenomen op een muzikale reis door Nederland, Portugal en de Verenigde Staten.

 • Koffieconcert – Jazzcombo’s Laatste Koffieconcert ooit in Dr Anton Philipszaal

  De Koffieconcerten zijn al jarenlang een begrip in Den Haag. Zondagmorgen 17 mei is het laatste Koffieconcert ooit in de Dr Anton Philipszaal. Spraakmakende jazzcombo’s verrassen met frisse arrangementen en eigen composities.

 • Yamato Neem deel aan de Taiko workshop van Yamato op zondag 17 mei!

  Op 26 mei is het Japanse gezelschap Yamato in het Lucent Danstheater te zien met Bakuon. Bezoekers van deze voorstelling krijgen nu de kans om aankomende zondag, 17 mei, een exclusieve workshop Taiko drummen van het gezelschap te volgen.

 • Combattimento &Combattimento & Maarten Koningsberger Maarten Koningsberger Combattimento & Maarten Koningsberger: ontroerend mooi

  Tranen van vreugde en verdriet vloeien rijkelijk in de Nieuwe Kerk tijdens dit concert op zaterdag 9 mei, waarin de muziek van John Dowland als rode draad wordt uitgerold.

 • Orphée e Eurydice - Nederlandse Reisopera Sterrenregen voor ‘diep ontroerende Orphée’

  De vier en vijf sterren vliegen Orphée en Eurydice rond de oren in de landelijke pers. Mis deze ‘diep ontroerende’ (Theaterkrant) uitvoering van de Nederlandse Reisopera niet woensdag 6 mei in het Lucent Danstheater.

 • Musical de Tweeling Boek nu al kaarten voor De Tweeling!

  Gisteren gaf Ilse de Lange in De Wereld Draait Door een kleine sneakpreview van komend theaterseizoen. Ze liet twee prachtige nummers horen die zij speciaal voor de gloednieuwe musical De Tweeling schreef, die volgend seizoen ook bij ons te zien is. En kaarten zijn vanaf nu verkijgbaar!

 • Donderdag Deals Alleen vandaag vanaf 12.00: Donderdag Deals

  Vandaag koopt u tussen 12.00 en 0.00 uur twee theaterkaarten voor de prijs van één voor onze mooiste voorstellingen tijdens de Donderdag Deals.

 • Het Nationale Ballet Back to Bach - Fantasia Behind the scenes bij het Nationale Ballet

  Op 8 mei is het Nationale Ballet met Back to Bach te zien in het Lucent Danstheater. Een voorstelling waarbij de choreografen inspiratie haalden uit het oeuvre van een van de grootste componisten aller tijden, Johann Sebastian Bach. Het gezelschap geeft nu een kleine sneek peak achter de schermen!

 • Holland Baroque Society - Brandenburgse Concerten Luisteravontuur: Bachs Brandenburgse concerten

  Virtuoos, vrolijk en intens, Bachs Brandenburgse concerten zijn een begrip. De topmusici van Holland Baroque Society voeren zaterdag 25 april het volledige meesterwerk uit. Muzikaal vuurwerk gegarandeerd.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.