Kaartverkoop: Hoe bestel ik kaarten?


Lees de veelgestelde vragen >

Online
Via deze website kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen*. U betaalt via iDeal of met uw creditcard. Uw papieren kaarten á € 3,50 worden thuisgestuurd of u kiest voor e-tickets (geen extra kosten).

Bespreekbureau Zuiderstrandtheater en Nieuwe Kerk

  Centrale Bibliotheek
Spui 68, Den Haag
Telefonisch
(+31)70 88 00 333
Maandag gesloten gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
13.00 - 18.00  uur 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag gesloten 13.00 - 18.00 uur
Zondag*
gesloten

gesloten

Aangepaste openingstijden rondom feestdagen*

   Datum Centrale Bibliotheek
Spui 68, Den Haag
Telefonisch
(+31)70 88 00 333 
Kerstavond di 24 december 13.00 tot 16.00u 13.00 tot 16.00u
Eerste kerstdag wo 25 december gesloten gesloten
Tweede kerstdag do 26 december gesloten gesloten
Oudjaarsdag Di 31 december 13.00 tot 16.00u 13.00 tot 16.00u
Nieuwjaarsdag Wo 1 januari gesloten gesloten
Bevrijdingsdag Di 5 mei gesloten gesloten
Hemelvaart Do 21 mei gesloten gesloten

 * Rondom voorstellingen is ons bespreekbureau vanaf een uur voor aanvang geopend.

Bespreekbureau
Centrale Bibliotheek
Spui 68, Den Haag

Wilt u papieren kaarten voor onze voorstellingen kopen? Dan heten we u welkom bij ons bespreekbureau in de hal van de Centrale Bibliotheek, naast de balie van het VVV (geen afhaalkosten aan verbonden). Betalingen kunnen hier alleen per PIN gedaan worden. Let op: de kassa's in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk zijn alleen geopend op voorstellingsavonden vanaf een uur voor aanvang!

U kunt ook telefonisch kaarten reserveren (€2 reserveringskosten per order) bij ons bespreekbureau via 070 88 00 333. Deze kaarten dienen binnen twee weken te worden betaald en afgehaald. U kunt uw telefonische bestelling ook via iDeal of creditcard betalen en als e-ticket ontvangen.

Betaalwijzen

iDeal
Wenst u e-tickets te ontvangen per mail, dan rekenen wij geen extra kosten. Wenst u papieren kaarten te ontvangen, dan rekenen wij €3,50 administratiekosten per order.

Bankoverschrijving
U ontvangt een factuur van Stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag. Deze factuur dient u binnen twee weken te betalen. Indien u uw e-mailadres heeft ingevuld ontvangt u de factuur, en na betaling ook de kaarten, per e-mail. De levertermijn na betaling van de tickets bedraagt 5 tot 10 werkdagen. Wij rekenen €3,50 administratiekosten per order.

Creditcard
Controleer of uw huidige adresgegevens bekend zijn bij uw creditcardmaatschappij. Het opgegeven creditcardnummer dient op naam en adres te staan van de besteller.

Afleverwijzen

U kunt kiezen om uw kaarten per e-mail (gratis) of per post te ontvangen (€3,50 administratiekosten per order).

E-tickets ontvangt u direct na uw boeking in uw mailbox en kunt u printen of als passbookticket of als pdf op uw mobiele telefoon tonen. Wanneer uw uw tickets op uw telefoon toont, zorg dan dat de helderheid van uw telefoon hoog staat, zodat de scanner dit goed kan lezen.

Kaarten per post worden binnen enkele dagen thuisgestuurd. U kunt uw kaarten ook binnen twee weken ophalen bij ons bespreekbureau in de Centrale Bibliotheek van Den Haag of voor aanvang van de voorstelling bij de kassa in het Zuiderstrandtheater (of bij de kassa in de Nieuwe Kerk wanneer het concert daar plaatsvindt). Als er minder dan drie werkdagen tussen de bestel- en voorstellingsdatum liggen, kunt uw kaarten voor aanvang van de voorstelling bij de kassa van de betreffende zaal ophalen.

Overige informatie

Inleidingen
Vindt er een inleiding plaats voor aanvang van uw voorstelling/concert? Dan kunt u (tenzij anders aangegeven) gratis aansluiten op vertoon van uw voorstellingsticket. U hoeft hiervoor niet van te voren te reserveren. Op de pagina van de betreffende voorstelling vindt u de locatie van de inleiding. Kom op tijd, want er is beperkt aantal plekken voor de inleiding beschikbaar.

Transactietijd
U heeft bij het bestellen kaarten maximaal 20 minuten de tijd om de betaling af te ronden. Hierna vervalt uw bestelling, ook als u toch de betaling na 20 minuten afrondt.

Ruilen
Let op! Onze ruilvoorwaarden zijn aangepast per 10 oktober 2017.
Losse kaarten kunt u tot één dag voor de voorstelling ruilen voor een andere voorstelling of u ontvangt een tegoedbon ter waarde van de kaarten. Voor tickets die u kocht met vroegboekkorting (vrijekeuzeabonnement) geldt hetzelfde. Tickets die onderdeel zijn van een abonnement, serie of passe-partout kunnen uitsluitend geruild worden voor dezelfde productie op een andere datum.

U betaalt voor de ruiling/annulering altijd €4,50 administratiekosten (per handeling), ook wanneer u wilt ruilen voor andere zitplaatsen. Een tegoedbon is onbeperkt geldig en kan in delen besteed worden voor alle voorstellingen in het Zuiderstrandtheater en/of de Nieuwe Kerk. Wij geven geen geld retour. Ruilen kan tot een dag voor de voorstelling, uitsluitend in onze reguliere openingstijden van dinsdag t/m zaterdag en niet in het uur voor aanvang van een voorstelling.

Serie bestellen
Met een serie koopt u kaarten voor concerten of voorstellingen in een serie, voor een gereduceerde prijs. U bent verzekerd van plaatsbewijzen, én u krijgt de beste plaatsen. U kunt abonnementen zowel online via het online bestelformulier op de seriepagina, als telefonisch bestellen via onze brochure of diverse flyers, tot uiterlijk drie weken vóór de eerste voorstelling van een serie.

Abonnementsaanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Uw plaatsbewijzen worden u na betaling zo spoedig mogelijk toegestuurd. Let op: bonusvoorstellingen kunnen alleen verkregen worden via telefonische bestelling of aan de kassa. Let op: binnen een abonnement en/of serie is het niet mogelijk om kaarten te ruilen en/of te annuleren.

Kortingspassen en andere kortingen

  • De UITpas geeft een aantrekkelijke korting op tal van voorstellingen en concerten in de regio Haaglanden. Uiteraard geldt dit ook voor voorstellingen/concerten in onze zalen. De (persoonsgebonden) UITpas kost €7,50 en is verkrijgbaar bij VVV Den Haag. Bel voor meer informatie over de UITpas (070) 363 38 33.
  • Houders van een Ooievaarspas krijgen bij veel concerten en voorstellingen 50% korting op de toegangsprijs. Neem contact op met onze afdeling Kaartverkoop & Informatie om zeker te weten of de Ooievaarspas geldig is bij de voorstelling van uw keuze via kassa@zuiderstrandtheater.nl of 070 88 00 333. Op vertoon van uw Ooievaarspas kunt u bij ons bespreekbureau in de Centrale Bibliotheek terecht voor tickets. We hebben hierbij uw Ooievaarspas nodig voor de registratie. Zonder de fysieke Ooievaarspas kunnen we de bestelling niet uitvoeren. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via 070 88 00 333. Kaarten kunnen dan afgehaald worden bij ons bespreekbureau. Houd bij reserveren rekening met de reserveringskosten.
  • Onze jongerenprijzen gelden voor jeugd t/m 26 jaar, tenzij anders vermeld. We stellen in overleg met de gezelschappen een beperkt aantal kaarten voor jongeren beschikbaar. Wanneer de jongerenprijs niet als prijstype weergegeven wordt, is er geen korting voor jongeren op deze voorstelling of zijn de beschikbare kaarten uitverkocht.

Houders van bovengenoemde kortingspassen dienen de pas te kunnen tonen bij het Bespreekbureau en samen met de toegangsbewijzen bij het betreden van het theater. Indien u uw kortingspas of identiteitsbewijs niet kunt tonen, kunt u bij de kassa het kortingsbedrag bijbetalen. U krijgt dit geld niet retour, ook niet wanneer u op een later moment uw pas kunt vertonen. Indien u schriftelijk bestelt verzoeken wij u een kopie van uw kortingspas(sen) bij te voegen.

Kaarten tegen een ander dan regulier tarief of standaard kortingsprijs (Uitpas, jeugd) kunnen alleen bij de kassa of telefonisch (070 88 00 333) gekocht worden.

Vroegboekkorting
Profiteer van aantrekkelijke kortingen via onze vroegboekkorting:

  • 3 of 4 verschillende voorstellingen: 10% korting
  • 5 verschillende voorstellingen of meer: 15% korting

U kunt tot en met zondag 15 september 2019 gebruik maken van de vroegboekkorting. Deze korting is niet geldig in combinatie met kortingspassen en/of andere kortingen en/of eerder gekochte kaarten. Op verzoek van de producent zijn sommige voorstellingen uitgesloten van vroegboekkorting. Dit staat op de voorstellingspagina vermeld.

Donderdag Deals
Op de laatste donderdag van de maand kunt u kaarten met 50% korting op geselecteerde voorstellingen kopen tijdens de Donderdag Deals. Reeds gekochte tickets kunnen niet geruild worden voor tickets van het prijstype Donderdag Deals. De Donderdag Deals-korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en (kortings)passen. Ontvang de Donderdag Deals direct in uw inbox door u in te schrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief >

Uitverkocht en tóch kaarten
Bij uitverkochte voorstellingen hanteert het theater een volgnummersysteem. Deze volgnummers worden ongeveer een uur voor aanvang uitgegeven. 15 minuten voor aanvang worden gereserveerde, maar niet afgehaalde plaatsen, ter verkoop aangeboden.

Podium Cadeaukaart
De Podiumcadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. De PODIUM Cadeaukaart geldt als betaalmiddel bij alle theaterkassa's en bij ruim 440 Primera winkels in Nederland. www.podiumcadeaukaart.nl

Rolstoelgebruikers
Bezoekt u ons theater in een rolstoel? Neem dan vooraf contact met op met ons bespreekbureau (kassa@zuiderstrandtheater.nl / 070 88 00 333). Onze collega's helpen u graag bij het boeken van een rolstoelplaats.

Weet waar je koopt
Voor sommige voorstellingen worden ook kaarten verkocht door officiële en door het Zuiderstrandtheater erkende (voor)verkoopadressen: Nationale Theater Kassa, Eventim en Red Loyalty.

Wees ervan bewust dat wanneer u toegangskaarten koopt van derden – dat wil zeggen niet van het theater of van bovenstaande verkoopadressen – u risico’s loopt. U betaalt vaak hoge prijzen en krijgt geen geld terug bij afgelasting van de voorstelling. Kijk ook op www.weetwaarjekoopt.nl.

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.