Donderdag Deals

Op de laatste donderdag van de maand kunt u van 12.00 tot 0.00 uur gebruik maken van de Donderdag Deals. Ontvang 50% korting op vier van onze mooiste voorstellingen! Bekijk de geselecteerde voorstellingen hieronder.


De eerstvolgende Donderdag Deals vinden plaats op donderdag 30 januari.

Wilt u een herinneringsmail ontvangen op de dag van de Donderdag Deals? Schrijf u in voor de algemene nieuwsbrief.

HOE WERKT HET?

Tijdens de Donderdag Deals koopt u tussen 12.00 en 0.00 uur twee kaarten voor de prijs van één voor de door ons geselecteerde voorstellingen. U kunt de tickets zowel bij ons bespreekbureau (tot 18.00 uur) als online (tot 0.00 uur) kopen. U kunt zoveel kaarten kopen als u wilt (zo lang de voorraad tickets voor de betreffende voorstelling strekt).

Online: Als u bij de voorstellingen op 'bestellen' klikt, selecteert u uw stoel en daarbij het prijstype "Donderdag Deal". Selecteer het juiste prijstype per stoel die u kiest. De korting wordt direct bij uw bestelling verrekend.

VOORWAARDEN

• De actie is alleen geldig op de eerste rang van geselecteerde voorstellingen, tenzij anders aangegeven
• De actie vindt plaats op de laatste donderdag van de maand tussen 12.00 en 0.00 uur
• Maximaal 100 kaarten per voorstelling beschikbaar, tenzij anders aangegeven
• Reeds gekochte tickets kunnen niet geruild worden voor tickets van het prijstype Donderdag Deals. De Donderdag Deals-korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en (kortings)passen.

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.