Bereikbaarheid Zuiderstrandtheater

Zuiderstrandtheater
Houtrustweg 505
2583 WB Den Haag
Per auto: navigeer op Hellingweg voor parkeerterrein, in verband met nieuwe aanrijroute

Bereikbaarheid Zuiderstrandtheater

Met de auto naar het Zuiderstrandtheater

Let op: aanrijroute gewijzigd! Route via Kranenburgweg

De toegangsroute naar het Zuiderstrandtheater is per direct gewijzigd. De in- en uitgang van het parkeerterrein bevinden zich nu aan de Hellingweg, te bereiken via de Kranenburgweg (dus aan de noordkant van het Verversingskanaal). U kunt het beste navigeren op Hellingweg om op het parkeerterrein te komen. 

De reden voor de verandering is een nieuwe indeling van het parkeerterrein in verband met de bouwwerkzaamheden op het naastgelegen terrein.

Deze wijziging kan als gevolg hebben dat u langer bezig bent om het parkeerterrein op te komen voorafgaand aan de voorstelling. Let hierop bij het plannen van uw reis.


Met de fiets naar het Zuiderstrandtheater

Let op: aanrijroute gewijzigd! Route via Houtrustweg

De toegangsroute naar het Zuiderstrandtheater is per direct gewijzigd. Fietsers raden wij aan via de Houtrustweg te rijden. Deze route is rustiger dan de Kranenburgweg, die nu de aanrijroute voor auto’s is geworden. De fietsenstalling vindt u naast het theater.

De reden voor de wijziging is een nieuwe indeling van het parkeerterrein in verband met de bouwwerkzaamheden op het naastgelegen terrein.


Openbaar vervoer

Bus 22 rijdt niet meer langs het Zuiderstrandtheater! De nieuwe bus 28 rijdt vanaf CS via het centrum naar het Zuiderstrandtheater.

Stadsbus 22 (HTM)
Bus 22 stopt niet meer bij het Zuiderstrandtheater.

Stadsbus 28 (HTM)
Bus 28 rijdt van CS naar het Zuiderstrandtheater. In de avond 2x per uur. Plan uw reis op https://www.htm.nl/
Bekijk hier de pdf van bus 28 CS naar Zuiderstrandtheater.
Bekijk hier de pdf van bus 28 Zuiderstrandtheater naar CS (s'avonds tussen 22.00 en 23.00 uur op voorstellingsavonden 4x per uur)

Let op! De shuttlebus vanaf de Statenlaan rijdt niet meer. Als alternatief kunt u bus 28 gebruiken.

Plan mijn reis

Auto

Zuiderstrandtheater
Houtrustweg 505
2583 WB Den Haag
per auto: navigeer op Hellingweg ivm nieuwe aanrijroute

Let op: de aanrijroute is gewijzigd. De in- en uitgang van het parkeerterrein bevinden zich aan de Hellingweg, te bereiken via de Kranenburgweg. Als u met de auto naar het Zuiderstrandtheater komt, kunt u het beste navigeren op Hellingweg om bij het parkeerterrein te komen.

Vanuit elke richting volgt u de borden Scheveningen havens.

Komend vanaf Wassenaar (N44):
Volg de N44 richting Den Haag. Vervolgens richting Scheveningen, volg de Landscheidingsweg/ N440 (Hubertustunnel)/ S200 langs o.a. Madurodam en het World Forum, en sla over het water rechtsaf richting ‘havens’ naar de Houtrustweg. Daarna volgt u de borden Zuiderstrandtheater.
Let op: De ingang van het parkeerterrein is per direct gewijzigd. Navigeer op Hellingweg om op het parkeerterrein bij het Zuiderstrandtheater te komen.

Komend vanaf Amsterdam (A4):
Neem afslag 8 Leidschendam, Wassenaar. Bij verkeerslichten linksaf, richting Scheveningen, N14. U passeert diverse verkeerslichten en 3 tunnels. Deze weg gaat over in de N440. Volg de Landscheidingsweg (Hubertustunnel)/ S200 langs o.a. Madurodam en het World Forum, en sla over het water rechtsaf richting ‘havens’ naar de Houtrustweg. Daarna volgt u de borden Zuiderstrandtheater.
Let op: De ingang van het parkeerterrein is per direct gewijzigd. Navigeer op Hellingweg om op het parkeerterrein bij het Zuiderstrandtheater te komen.

Komend vanaf Utrecht (A12):
Ga bij het Prins Clausplein rechtsaf richting Amsterdam en neem afslag 8 Leidschendam, Wassenaar. Sla bij de verkeerslichten rechtsaf, richting Scheveningen, N14. U passeert diverse verkeerslichten en 3 tunnels. Deze weg gaat over in de N440. Volg de Landscheidingsweg (Hubertustunnel)/ S200 langs o.a. Madurodam en het World Forum, en sla over het water rechtsaf richting ‘havens’ naar de Houtrustweg. Daarna volgt u de borden Zuiderstrandtheater.
Let op: De ingang van het parkeerterrein is per direct gewijzigd. Navigeer op Hellingweg om op het parkeerterrein bij het Zuiderstrandtheater te komen.

Komend vanaf Rotterdam (A4 en A13):
Ga bij het Prins Clausplein rechtsdoor richting Amsterdam en neem afslag 8 Leidschendam, Wassenaar. Bij verkeerslichten rechtsaf, richting Scheveningen, N14. U passeert diverse verkeerslichten en 3 tunnels. Deze weg gaat over in de N440. Volg de Landscheidingsweg (Hubertustunnel)/ S200 langs o.a. Madurodam en het World Forum, en sla over het water rechtsaf richting ‘havens’ naar de Houtrustweg. Daarna volgt u de borden Zuiderstrandtheater.
Let op: De ingang van het parkeerterrein is per direct gewijzigd. Navigeer op Hellingweg om op het parkeerterrein bij het Zuiderstrandtheater te komen.

Parkeren

Parkeren op het terrein rondom het Zuiderstrandtheater kost €5, zowel overdag als 's avonds. Let op! U krijgt geen inrijkaart, maar u heeft wel een uitrijkaart nodig om het terrein te verlaten. De uitrijkaart á €5 kunt u in het theater kopen; bij de informatiebalie en de bars en bij de parkeerautomaten aan de buitenkant van het theater, naast de ingang (betaling uitsluitend per creditcard of pinpas). Het tarief van €5 geldt ook voor kort parkeren.

Als het terrein vol is, kunt u gebruik maken van parkeerplaatsen in de omliggende straten. Let op: hier moet u ook betalen voor uw parkeerplek.

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.