Ofran Badakshani

Poëzie

Dichter

Dichter

Dichter en eigenaar van Wijnwinkel De Filosoof

Ofran Badakshani is een dichter die vluchtte uit Afghanistan en eigenaar van Wijnwinkel De Filosoof in de Papestraat in Den Haag, een plek waar wijn, filosofie en poëzie elkaar in de armen nemen.

Badakshani is momenteel op het gebied van morele filosofie aan het promoveren. Hij is actief in de VVD en verschillende studentenverenigingen binnen de VU en de UVA. Hij is voorzitter van de Afghaanse jongerenorganisatie Khorasan, bestuurslid van VON (Vluchtelingen Organisaties Nederland) en heeft verschillende projecten uitgevoerd binnen het Changemakers programma rondom eergerelateerd geweld, homo-emancipatie en huwelijksdwang. De activiteiten zijn echter niet alleen gericht op Afghanen: zo heeft hij ook gewerkt met Iraniërs, Marokkanen en Somalische jongeren. Ook werkt zijn organisatie Khorasan niet alleen door heel Nederland, maar ook internationaal; ze hebben in Duitsland, Engeland, België en Frankrijk ook activiteiten georganiseerd.

Te horen en zien in:

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >