Een wervelend nieuw seizoen!

Wervelend, verleidelijk en spectaculair… Vol trots presenteren wij ons programma voor seizoen 16/17, met het beste uit binnen- en buitenland! Laat u meeslepen door opera’s als ‘Don Giovanni’, ‘Nabucco’ en ‘Il Barbiere di Siviglia’. Geniet van internationale allure op dans- en muziekgebied, met grote namen als Ballett am Rhein, Polish National Ballet en klassieke topensembles als Gli Angeli Genève. En wist u dat Broadway volgend seizoen aan zee ligt? De succesmusicals Hair, Chorus Line en Into the Woods komen naar het Zuiderstrandtheater: Let the sunshine in!

Voorpret
Onze theaterconcerten waren afgelopen seizoen een grote hit en we kijken nu al uit naar de optredens van o.a. Boudewijn de Groot, de Pioniers van de Nederpop en The Analogues met Sgt Pepper’s Lonely Hart Club. Splinternieuw is de serie het Nederlandse lied, met intieme concerten van Marcel de Groot, Gerard van Maasakkers en Stef Bos in de sfeervolle Nieuwe Kerk in de Haagse binnenstad. En laten we de kids niet vergeten! Het Zandkasteel, Roodkapje, Pinokkio, Peppa Pig… ze komen het theater ouderwets op stelten zetten. En natuurlijk geniet u ook komend seizoen weer van onze huisgezelschappen het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater.

Strijk uw voordeel op
Ook voor 16/17 geldt de Trouwe Bezoekerskorting. Vanaf drie voorstellingen kan uw korting oplopen tot 15 procent!

Bekijk het programma van seizoen 2016/2017:

 


Liever écht bladeren?
Vraag een brochure aan via onze kassamedewerkers en ontvang een exemplaar thuis! Klik hier >

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.