Ik mis je...

Wanneer zien we je weer?

In 2015 verhuisden we vanaf het Lucent Danstheater en Dr Anton Philipszaal op het Spuiplein naar het Zuiderstrandtheater aan de Scheveningse kust. Sindsdien zijn we elkaar uit het oog verloren. We zouden je graag weer eens terugzien!

Exclusieve Valentijnsaanbieding
Kom je een kijkje nemen aan zee? Maak dan vooral gebruik van onze exclusieve aanbieding. Onder vermelding van de promotiecode ikmisje krijg je korting op de eerste rang bij de voorstellingen van Ballett am Rhein, Compagnie XY en Yamato. Je kunt gebruik maken van de kortingen t/m 14 maart 2017.

Bestellen
Bestel je online? Vul dan de promotiecode ikmisje op de bestelpagina in om gebruik te maken van de korting. Als je via ons bespreekbureau bestelt, vermeld dan de promotiecode aan de kassamedewerker.

Voorstellingen

Ballett am Rhein - Ein deutsches Requiem

Eén van de hoogtepunten in het Zuiderstrandtheater in 2017 is ongetwijfeld de komst van Ballett am Rhein. Dit befaamde Duitse gezelschap (Best Company of the Year 2013, 2014 en 2015) danst Ein deutsches Requiem op de prachtige muziek van Johannes Brahms.

Do 9 mrt 2017 ⋅ 20.00
Zuiderstrandtheater
Korting: €7,50

Vr 10 mrt 2017 ⋅ 20.00
Zuiderstrandtheater
Korting: €7,50

-------------------------

Compagnie XY - Il n'est pas encore minuit

De 22 acrobaten van Compagnie XY brengen luchtacrobatiek van de hoogste plank naar Den Haag. Ze springen, vliegen en halen halsbrekende toeren uit. Het wordt een middag vol adrenaline, humor en verwondering.

Zo 26 mrt 2017 ⋅ 16:00
Zuiderstrandtheater
Korting: €7,50

-------------------------

Yamato - Chousensha / Challengers

Yamato is een van de meest opzwepende theatershows die je ooit zult meemaken. De Japanse Taiko drum-cultuur heeft een mystieke en religeuze basis, maar vooral humor, dynamiek en spektakel zijn onmisbare ingrediënten in hun energieke shows.

Zo 11 jun 2017 ⋅ 16:00
Zuiderstrandtheater
Korting: €7,50

-------------------------

Bereikbaarheid

De auto parkeer je vlak voor de deur van het Zuiderstrandtheater (€1,70 per uur of €5 voor een uitrijkaart). Kom je liever met het OV? Dan kun je rondom voorstellingen gebruik maken van buslijn 22 of onze gratis shuttleservice vanaf BP Statenlaan.

Lees meer over de bereikbaarheid van het Zuiderstrandtheater >

Zuiderstrandtheater
Houtrustweg 505
2583 WB Den Haag
Het theater bevindt zich aan het einde van de Houtrustweg aan de rechterkant.

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.