Nieuws

Nieuws

Maatregelen coronavirus 14 oktober

De nieuwe coronamaatregelen die vanaf 14 oktober gelden en die in ieder geval vier weken duren hebben gevolgen voor het programma in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk.

Lees verder
Nieuws

Gaan de voorstellingen in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk door?

update 2 oktober

Ontheffingen veiligheidsregio Haaglanden voor culturele instellingen

De Veiligheidsregio Haaglanden heeft een aantal culturele instellingen een vrijstelling gegeven op de 30 bezoekers -in een ruimte- regel, die dinsdag is ingegaan en die geldt tot 21 oktober.

Lees verder
Nieuws

Start nieuwe klassieke seizoen

Ook het nieuwe klassieke seizoen staat voor de deur! Met grootse muziek in kleine(re) bezettingen door o.a. het Residentie Orkest, Combattimento & Isabelle van Keulen en de Nederlandse Bachvereniging.

Lees verder
Nieuws

Het nieuwe seizoen is in de verkoop!

Begin september openen wij onze deuren weer voor publiek en artiesten. En daar zijn we helemaal klaar voor, want het nieuwe seizoen is in de verkoop! 

Lees verder
Nieuws

Je theaterbezoek in seizoen 2020-2021

Het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk zijn weer open. Met wat andere regels dan je van ons gewend bent, maar met een zeker niet te missen programma. Hier lees je hoe een bezoek aan ons er in de anderhalvemeter samenleving uit ziet.

Lees verder
Nieuws

Het nieuwe seizoen in de verkoop

Zuiderstrandtheater en Nieuwe Kerk zijn weer open voor publiek en artiesten. En daar zijn we helemaal klaar voor, want het nieuwe seizoen is in de verkoop! 

Lees verder
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >