Nieuws

Nieuws

Terugblik Gnawa Festival

De derde editie van het Gnawa Festival was een groot succes. Bekijk hier de foto's!

Lees verder
Nieuws

Start nieuwe klassieke seizoen

Ook het nieuwe klassieke seizoen staat voor de deur! Met grootse muziek in kleine(re) bezettingen door o.a. het Residentie Orkest, Combattimento & Isabelle van Keulen en de Nederlandse Bachvereniging.

Lees verder
Nieuws

Het nieuwe seizoen is in de verkoop!

Begin september openen wij onze deuren weer voor publiek en artiesten. En daar zijn we helemaal klaar voor, want het nieuwe seizoen is in de verkoop! 

Lees verder
Nieuws

Je theaterbezoek in seizoen 2020-2021

Het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk zijn weer open. Met wat andere regels dan je van ons gewend bent, maar met een zeker niet te missen programma. Hier lees je hoe een bezoek aan ons er in de anderhalvemeter samenleving uit ziet.

Lees verder
Nieuws

Het nieuwe seizoen in de verkoop

Zuiderstrandtheater en Nieuwe Kerk zijn weer open voor publiek en artiesten. En daar zijn we helemaal klaar voor, want het nieuwe seizoen is in de verkoop! 

Lees verder
Nieuws

Podia steunen Cappella Amsterdam en Orkest van de Achttiende Eeuw

In een brief aan minister Van Engelshoven spreken de directies en programmeurs van vele podia, waaronder het Zuiderstrandtheater, de teleurstelling uit over het negatieve advies van de Raad voor Cultuur dat Cappella Amsterdam en het Orkest van de Achttiende Eeuw -ondanks de vele lovende woorden- ten deel is gevallen. 

Lees verder
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >