Nieuws

Nieuws

Het nieuwe seizoen is in de verkoop!

Begin september openen wij onze deuren weer voor publiek en artiesten. En daar zijn we helemaal klaar voor, want het nieuwe seizoen is in de verkoop! 

Lees verder
Nieuws

Theaterbezoek in het nieuwe seizoen 2020-2021

Na een periode vol onzekerheid, annuleringen en verplaatsingen gloort er nu eindelijk licht aan de horizon. Vanaf begin september gaan onze deuren namelijk open voor publiek! 

Lees verder
Nieuws

Afwijkende openingstijden bespreekbureau

Tijdens de zomer is ons bespreekbureau niet bereikbaar. Bekijk hier de openingstijden.

Lees verder
Nieuws

Welkom terug in het theater

Het is bijna zover. Vanaf begin september opent ook het Zuiderstrandtheater de deuren weer! Het nieuwe programma staat online. We kijken er enorm naar uit om artiesten en bezoekers weer te mogen verwelkomen.

Lees verder
Nieuws

Podia steunen Cappella Amsterdam en Orkest van de Achttiende Eeuw

In een brief aan minister Van Engelshoven spreken de directies en programmeurs van vele podia, waaronder het Zuiderstrandtheater, de teleurstelling uit over het negatieve advies van de Raad voor Cultuur dat Cappella Amsterdam en het Orkest van de Achttiende Eeuw -ondanks de vele lovende woorden- ten deel is gevallen. 

Lees verder
Nieuws

Hello, Dolly! keert niet terug in het theater

Zojuist hebben producent MediaLane en Stichting Theateralliantie bekend gemaakt dat dat het niet mogelijk is om Hello, Dolly! terug te laten keren in het theater. 

Lees verder
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >