Nieuws

Nieuws

Programma in Zuiderstrandtheater en Nieuwe Kerk in juni geannuleerd

Op de persconferentie van 19 mei werd duidelijk dat vanaf 1 juni de coronamaatregelen nog verder versoepeld zijn. Toch kan het reguliere programma helaas nog geen doorgang vinden.

Lees verder
Nieuws

Bekendmaking seizoensprogramma 20/21 is uitgesteld

In alle voorgaande jaren presenteerden we half mei het seizoensprogramma van het Zuiderstrandtheater, online en in onze seizoensbrochure. Door de corona-maatregelen moeten we dit nu uitstellen. 

Lees verder
Nieuws

Benieuwd naar het Zuiderstrandtheater als eventlocatie?

Nu een fysiek bezoek er even niet in zit kun je een virtueel bezoek aan het Zuiderstrandtheater brengen om de mogelijkheden te bekijken voor je volgende meeting of evenement.

Lees verder
Nieuws

Afwijkende openingstijden bespreekbureau

Tijdens de feestdagen (Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag) en de zomer is ons bespreekbureau niet bereikbaar. Bekijk hier de openingstijden.

Lees verder
Nieuws

Bewaar je ticket, geniet later

Het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk sluiten aan bij het initiatief Bewaar je ticket, geniet later. Zo vragen we onze bezoekers ons te steunen in deze tijd.

Lees verder
Nieuws

Coronavirus: geen voorstellingen en concerten tot 1 juni

In maart maakte de overheid bekend dat er nieuwe maatregelen getroffen moeten te worden in het kader van het coronavirus. Al onze voorstellingen en concerten in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk zijn tot tenminste 1 juni afgelast.

Lees verder
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >