Voorjaarsvakantie bij Club Lourdes

Kom in de voorjaarsvakantie genieten van verbluffende magie, hilarische slapstick en familiecircus. Club Lourdes is een tijdelijk theater in de Lourdeskerk en een leuk uitje met het hele gezin!

Släpstick op lachwekkend hoog niveau! (8+)

Släpstick (voorheen de Wëreldbänd) is variété op lachwekkend hoog niveau! Släpstick brengt een ode aan de muzikale komiek en geeft een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel & Hardy. Je waant je op een kermis in 1920 waar vijf mannen verdwalen... Verbazing, ontroering, muzikaliteit, virtuositeit en nostalgie voor jong en oud. Je komt niet meer bij van het lachen en je zou willen dat het nooit meer ophoudt. Bejubeld met vijf sterren in Volkskrant, Trouw en Theaterkrant.

Släpstick
Do 21 en vr 21 februari, 20.30 uur
Lourdeskerk

--------------------------------------------

HUUH? Verpletterende magie (8+)

MAGIE: voor sommigen is het maar een woord ... voor de magiërs van the Amsterdam Magic Show is het een manier van leven. Neem je (klein) kinderen, vrienden of geliefde mee op een magische rit en vergeet de wereld erbuiten voor een te gekke middag. Gedachten lezen, interactie, humor en magie door de prijswinnende goochelaars van de AMS. De show begint met close-up magic; daarna volgt een verbazingwekkende show op het grote podium.

The Amsterdam Magic Show
Zo 24 februari, 15.30 uur
Lourdeskerk

--------------------------------------------

Durf & fantasie: De Kleine Zeemeerman (4+)

Marijn komt in een onderwaterwereld terecht. Daar moet hij zich zien te redden tussen allerlei wonderlijke zeefiguren. Een theater-, media- en dansvoorstelling over durf en fantasie voor iedereen vanaf 4 jaar met animatie, zang, dans, poppenspel en muziek. Uniek aan deze voorstelling is dat er interactief gespeeld wordt met animatiebeelden, gemaakt door kleuters en kinderen.

De Kleine Zeemeerman
Ma 24 februari, 14.00 uur
Lourdeskerk

--------------------------------------------

Kleine muis & grote griezel: De Gruffalo (3+)

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! De kleine muis is lekker toch niet bang. Of toch wel? Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. De Gruffalo is een spannende fysieke slapstick voorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

De Gruffalo
Di 25 februari, 11.00 en 14.00 uur
Lourdeskerk

--------------------------------------------

Circusthriller met hoeden (6+)

Janus is een bizarre, magische, grappige en Kafkaëske circus-thriller, met één specifiek ingrediënt: hoeden. Een tafel, een stoel, een kast. Geen uitgang. De wereld van deze man lijkt eenvoudig. Al snel wordt duidelijk dat een onzichtbare kracht een verraderlijk spelletje met hem speelt. Wie uiteindelijk de touwtjes in handen heeft, verbaast hem zelf. Natuurwetenschapper Michael Zandl maakte van zijn passie zijn beroep. Janus is zijn eerste solowerk.

Janus
Za 29 februari, 16.00 uur voor kinderen
Za 29 februari, 20.30 uur voor volwassenen
Lourdeskerk

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >