Bekendmaken programma 20/21 uitgesteld

In alle voorgaande jaren presenteerden we half mei het seizoensprogramma van het Zuiderstrandtheater, zowel online als in de seizoensbrochure. Door de corona-maatregelen moeten we dit nu uitstellen. Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een mooi programma, maar we vinden de onzekerheden te groot om daar nu mee naar buiten te treden.

Het klassieke muziek- en operaprogramma in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk is al in februari bekend gemaakt. Dit programma vind je hier. Wil je liever in de brochure bladeren, stuur dan een mailtje naar RZST@zuiderstrandtheater.nl. We sturen je graag gratis een exemplaar toe.

Zodra meer bekend is over de mogelijkheden in het nieuwe seizoen zullen we het programma online bekend maken. Wil je op de hoogte blijven? Schrijft je dan in voor onze nieuwsbrief. Je vindt de inschrijflink onderaan deze pagina.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >