Vanaf 3 juni: ZST Live vanuit onze Havenfoyer!

Na meer dan twee maanden afwezigheid mogen we weer op kleine schaal concerten organiseren in ons theater! Vanaf 3 juni zenden we twee keer per week om 20.00 uur live-optredens uit vanuit het Zuiderstrandtheater om Haagse makers, die door de crisis harder getroffen zijn dan ooit, een podium te bieden. 

De line-up van deze pop-up programmering bestaat onder andere uit een keur aan Haagse artiesten waaronder de veelbelovende Franse chansonband Tess et les Moutons, klassieke gezelschappen als het New European Ensemble en ensemble De Formule. Ook Rembrandt Frerichs en Wolfert Brederode, toppianisten van Haagse bodem, nemen deel aan de ZST Live sessies. Beide musici spelen een concert met hun eigen trio.

Doneer en steun de artiest
Bij elk concert heb je de mogelijkheid om de artiest een financieel steuntje in de rug te geven. Door middel van een speciale link naar Geef.nl, een veilige en transparante omgeving, kun je een zelfgekozen bedrag doneren dat ten goede komt aan de artiest(en).

Voor de volledige programmering en het bekijken van de livestreams, kijk op www.zuiderstrandtheater.nl/zstlive

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >