Hello, Dolly! keert niet terug in het theater

Zojuist hebben producent MediaLane en Stichting Theateralliantie bekend gemaakt dat dat het niet mogelijk is om Hello, Dolly! terug te laten keren in het theater. 

Hello, Dolly! is geen voorstelling die binnen de anderhalvemetersamenleving veilig kan spelen. Er werken alleen al 53 mensen voor en achter de schermen en een voorstelling van deze grootte spelen voor 30 of 100 mensen in de zaal is onmogelijk. Helaas heeft de cast en crew na een fantastische try-out periode en een geweldige eerste première slechts één voorstelling kunnen spelen. Dat is ontzettend verdrietig, want er is twee jaar lang keihard en met heel veel liefde gewerkt aan de musical Hello, Dolly!. De producent neemt zakelijk gezien verantwoordelijkheid voor de medewerkers maar kan niet anders beslissen dan de voorstelling niet terug te laten keren en hiermee de schade te accepteren en niet verder op te laten lopen. 

Ondanks deze onzekere tijd wil MediaLane toch vooruit kijken. Natuurlijk voor het zeer gewaardeerde publiek, maar zeker ook voor de talenten voor en achter de schermen. Zij willen zo graag op een verantwoorde en veilige manier hun vak weer kunnen uitoefenen en het publiek een mooie avond bezorgen. Daarom is voor de aankomende anderhalf jaar onze programmering aangepast.

Aankomend najaar komt MediaLane daarom met een voorstelling die wél voor een kleiner publiek gespeeld kan worden: een intieme voorstelling van Paul de Leeuw en Simone Kleinsma, Paul & Simone: Zonder Jou, waarmee zij dit najaar in het Zuiderstrandtheater te zien zijn. 

We brengen kaartkopers zo snel mogelijk op de hoogte van de mogelijkheden rondom het ruilen of retourneren van tickets.  

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >