Het nieuwe seizoen in de verkoop

Zuiderstrandtheater en Nieuwe Kerk zijn weer open voor publiek en artiesten. En daar zijn we helemaal klaar voor, want het nieuwe seizoen is in de verkoop! 

Programma seizoen 2020/2021

Voor de eerste helft van dit seizoen hebben wij ondanks alle maatregelen toch een prachtig programma weten samen te stellen. Van klassiek tot jazz en van pop tot wereldmuziek. Een deel van de oorspronkelijke programmering zal nu plaatsvinden in iets andere vorm; zo zijn sommige concerten ingekort tot een uur en is het repertoire hier en daar aangepast. Ook vinden er soms concerten tweemaal op dezelfde dag plaats en zijn er enkele nieuwe voorstellingen toegevoegd. Vier met ons het allerlaatste seizoen in het Zuiderstrandtheater!

Wat er niet te zien is dit jaar                              

Helaas is een groot deel van het reguliere programma komen te vervallen. Dit geldt voor alle opera's, musicals, veel dansvoorstellingen en familievoorstellingen. Dit alles maakt dat het seizoensprogramma er anders uitziet dan normaal.

De tweede helft van het seizoen

Voor het programma vanaf januari geldt dat we er op dit moment vanuit gaan dat deze concerten, voorstellingen, opera’s en andere evenementen doorgang vinden zonder coronamaatregelen, maar zeker weten we dat op dit moment nog niet.

Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >